bloggning från en skrubb på sjukhuset..

sitter här i min alldeles egna skrubb på sandvikens sjukhus. nåja, nästan egna iaf. nån gång har det varit en arbetsterapeut som inkräktat på mitt sex kvadratmeter stora revir men hon verkade sympatisk så det gjorde inget..
jag har just ätit kompakt lunch och det känns som jag har en tegelsten i magen. skulle jag ramla i vatten av djupare karaktär nu skulle jag lätt sjunka (ingen skulle kunna anklaga mig för olaga häxeri om jag levt på medeltiden men det vore väl enda trösten, det kanske är trevligare att drunkna jmf med att bli uppgrillad på bål..)

funderar på om det går att göra fin layout till ynka blogg..? nu har vi ju standardmodellen som hälften av alla bloggare använder (den andra halvan använder den rosa varianten). liiiite boring blir det allt. vi skulle kunna ha massa varaner på bloggen. eller ynkor. det finns faktiskt ynkor, det har jag läst i boken bland skrymslen och vrår. latinska namnet är martyrus tyckasyndomus. ynkor är jättesöta for your information.
..eller varför inte ränder? en randig blogg vore fint. och kanske lite mera lättfixat än en blogg full med ynkor.

nu måste jag pipa iväg. det vankas en muskulär botoxblockad och det vill jag faktiskt inte missa. kul att det finns ngt vettigt användningsområde för botolinumtoxin åxå. att sprutas in i fullt friska folks pannor räknas INTE som vettigt.

over and out.

ia

låt: deportees - arrest me 'til it hurts
från deportees förra skiva, nu har dom kommit ut med en ny och dessutom ska dom spela på rockgasken på v-dala. trevlo.







Kommentarer
Postat av: H

Haha, funderade också just på det där med layout..såg att min syster gjort en riktigt fin med körsbär, så det verkar ju inte helt omöjligt. Vi borde faktiskt ha ynkor! Eller bara estetiskt tilltalande ränder/prickar..

2006-10-20 @ 13:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback