farväl falkenb.. sandviken.

nu har jag typ en timme kvar av min smärtpraktik. det känns helt skumt. jag har gått och megalängtat till uppsala men nu när det är dags så känns det typ helt tragiskt. "aaaaldrig nöjd. jag blir aaaldrig nöjd."

idag har jag varit megaflitig. jag har avhandlat två egna patienter på bedömningskonferens. det känns rätt roligt att ha så mycket att säga till om och att folk faktiskt lyssnar, trots att jag är en ynka student. sen gjorde jag ett behandlingsprogram till ev petient och sist men inte minst ledde jag en bassänggrupp.
det var roligt, jag tycker det är rätt kul att leda bassängträning. men satan i gatan vad varmt det blir inne i bassänghallen. det rann om mig. "pust".
bortsett från att podiet jag stod och hoppade och skuttade på knakade betänkligt ibland och att jag hade massa krångel med fjärrkontrollen till musiken så tror jag det gick bra.

petienterna fick träna till både the corals "dreaming of you", oasis "don´t look back in anger" samt morrisseys "first of the gang to die". de borde vara glada. de hade kunnat råka ut för typ marie serneholt eller e-type.

nu ska jag knata iväg och träffa min handledare för bedömning av praktiken. tänk om jag inte blir godkänd? hjilp! fast eftersom jag inte hört ett pip i den riktningen så utgår jag helt skamlöst från att det gått ok.

ynk. nu blev jag en smula nervös anyway. lika bra att bege sig så jag får det gjort.

au revoir

ia

låt: blondie - one way or another
en låt som SKULLE ha varit med i mitt program men som fick hoppas pga hack i skivan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback