sista tentan avklarad!

joppejdiii joppejdaaaa! jag KLARADE den ohemult hemska smärtfysiologitentan! very skönt att ha det bakom sig i can tell..
nu är det bara två inlämningsarbeten och en c-uppsats kvar att bekymra sig över och jag tänker ta itu med detta så fort jag kommer tillbaka efter praktiken. omgående tillochmed. ibland inser t.o.m en ia när man ska skärpa ihop sig.

men det händer lite roliga saker också. psapp spelar på kalmars den 4:e november. kårfest med tema pride för min klass blir det med (iofs blir vi väl typ tre som kommer att gå på den men vi får festa för trettio helt enkelt). sen är det londonresan också. och ed harcourt på katalin. och så ska jag passa på att fylla år också. hela 23 stycken! funderade ett tag om det var en ångestframkallande ålder men ingen av mina vänner tog sin 23:årsdag speciellt hårt så då borde jag också klara det tycker man.

nu funderar jag på att bege mig ner till min källare och hoppa in i duschen .men det är lite kallt därnere ibland så det är rätt traumatiskt att kliva ut från varm dusch till kall basement. men det är säkert bra för karaktären. jag kanske kan duscha kallt också för maximal karaktärsdaning..?

over and out

/ia

låt: PJ Harvey - down by the water
låt från hennes otroligt bra skiva "to bring you my love". full med läskiga ochg ickesliskiga kärleksånger..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback