you can't make someone love you with a song

Fick för mig att jag hade lust att läsa min dagbok från två år sedan (jag brukar få en fixering vid årsperioder och vilja veta vad jag gjorde och hur jag mådde för exakt ett/två/tre år sedan). Sen upptäckte jag att det saknas en stor lucka från perioden för typ två år sedan, den försvann från Emmas datorn när vi fick nåt virus. Morr. Blev helt deprimerad över att en del av mitt liv typ är raderat. Fast sen kom jag att tänka på att de flesta människor kanske inte har sitt liv sådär tydligt uppradat efter datum som jag har (perfektionistiskt?) och att man nog klarar sig ändå (man ska väl ha minnet till nånting..). Dock är det väldigt praktiskt ibland. Fast även lite (mycket) självdestruktivt.

Det är sjukt kul när ens tankar stämmer exakt. Som att jag i förra veckan tänkte att jag borde köpa lite fler tesorter och sen läser i dagboken från nästan exakt samma datum förra året tänkte exakt samma sak. Haha, typiskt hösttanke.

Bra, nu har jag suttit här skitlänge i stället för att göra sånt jag borde. Ska i alla fall träna 16.30. Har inte tränat på länge nu och jag inbillar mig att jag har lite ont i halsen, men det är nog som sagt bara inbillning. Nu är Jack Johnson-skivan slut och jag ska vika tvätt.

/Helga

Her Space Holiday - My girlfriend's boyfriend

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback