anonyma godismissbrukare

Min godiskonsumtion den här veckan har varit konstant hög. Jag tror inte det gått en dag utan att jag ätit något godisliknande. Inte bra. Har utvecklat ett allvarligt beroende. Jag måste nog snart börja gå på AG-möten och deklarera "hej jag heter Helga och jag är godismissbrukare". Klockan är bara tolv och jag har redan fått i mig alldeles för mycket. Gårdagskvällen var ett enda långt knarkande. Hmm, egentligen var det tänkt att jag skulle duggaplugga med Sofia och Josefin men fyra olika godisskålar på bordet framför gjorde att det blev lite svårt. Det blev mer åt melodifestivaltittande och godisätande än testmetodikstuderande. Jaja, det var ju faktiskt lördagkväll.

Nu ska jag snart iväg och fika med Emma och Ia som var ute och roade sig igår. Ska bli kul att höra lite skvaller (moahaha). Dock innebär fika ännu mer söta grejer och jag kommer säkert hamna i någon slags sockerchockkoma efter denna helg.

 "jag tycker om knark, men jag tycker inte att DU ska hålla på med det"

På återseende
godisknarkande Helga

And you will know us by the trail of dead - Worlds apart


Kommentarer
Postat av: Sofia

(På AG-möte) "Hej Helga!
du är inte ensam godisknarkare... vi är flera!
/Sofia

2007-02-18 @ 20:35:11
Postat av: ia

..själv är det mest i colamissbruksfacket jag kan stoppas. jag visste inte att det kunde rymmas typ en å en halv liter cola i en ynka människa. fascinernade.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback