det gamla vanliga studieundvikandet...

Ibland får man sitta vid datorn när man pluggar. Till exempel när man ska renskriva svar på duggafrågor (annars har jag dataförbud, den måste vara avstängd). Problemet med mig är att jag inte kan koncentrera mig på det jag håller på med när jag sitter framför en dator (eller ens när det finns en påslagen dator i samma lägenhet). Det finns liksom något som heter Internet. Bloggar. Msn. Med mera. Mycket roligare än worddokumentet "svar på duggafrågor" som jag har haft öppet i en dryg timme nu.


Och så ringer en jättetrevlig DN-människa bara för att be om ursäkt för att jag fått tidningen i säkert ett halvår utan att prenumerera (vilket jag inte direkt tyckte krävde någon ursäkt, det var faktiskt ett helt underbart fel i deras datasystem som borde ske igen). Trodde jag först i alla fall. Sen visade det sig så klart att hon ville att jag skulle prenumerera igen (bra försäljningsknep att börja med ett ursäktande). Eftersom hon var så trevlig och förstående var jag jättenära att säga ja. Sen fortsatte hon vara förstående när jag sa att jag jättegärna ville, men kände mig lite för fattig. Hmm. Nu kommer hon säkert ringa mig en gång i veckan och fråga om jag känner mig rikare. Troligen. Och nån dag kommer jag känna mig rik och säga ja. Det kanske är värt det. Jag fattar inte varför inte deras datasystem kunde fortsätta strula lite till, gratis är bäst.


Resten av veckan går vi från 9-16. Varje dag. I morgon har jag dessutom terapi klockan 8.10. Nästan omänskligt tidigt. Är det här vad som kallas heltidsstudier? (nej, det är ju faktiskt bara sex timmar totalt om man räknar bort lunchen, det innebär att man bör plugga tre timmar när man kommer hem sen...är jag ovanligt lat eller bara ovan?).


Jag vill vara ledig en hel vecka i sträck. Läsa alla böcker jag vill läsa, knarka tv-serier och bra filmer. Och äta godis. Jag har blivit helt godisberoende igen, nästan i klass med hur det var för några år sedan. Sen skulle jag vilja åka bort också. Till ett varmt land. Och till en storstad. Eller till alla storstäder som finns. Och till massa andra ställen. Jag läste min morbrors Brasilienblogg och blev avundsjuk. Man kanske ska flytta dit, bli förtidspensionär och bara ligga på stranden dagarna i ända?


Helga med semestervisioner..


Air - Playground love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback