forsabloggning.

nu är 50 % av uppsalabloggen ute på vift. i hudiksvall närmare bestämt.. eller faktiskt forsa, som är ett ynka ställe utanför hudiksvall om man ska vara ännu petigare.

sitter här i mysbyxor och snörvlar. har utvecklat allergi mot min pälsiga katt cat stevens och snorar förrunt. snyft. det konstiga är att jag tål fellow bloggkollegas katter lemursvans och halv-alv. okej, enligt helge heter dom zorro och alva, men i vanlig ordning kan jag inte låta bli att döpa om saker.. zorro HAR faktiskt särdeles lång svans och alva är av ynka storlek. dumma histamin, eller vad jag nu ska skylla på..!

eh. här i forsa händer inte mycket.. öh.. det snöar. och i morse satt det en sparvhök, eller en duvhök, eller kanske en gökhök.. nåja. hök som hök, i en buske utanför vårt köksfönster. den satt alldeles brevis vår fågelfrö-matgrej och hoppades förmodligen på att ngn liten korkad nötväcka, alternativt en stekt sparv, skulle flyga rakt in i munnen på den. det funkade inte. tillslut gav den upp och flaxade iväg åt annat håll. det blev genast småfågelinvasion i busken.

"hello, i'm johnny cash.."
nu sitter jag och lyssnar på pappas johnny cash-låtar. the man in black är bra. filmen walk the line är också bra. hans fängeslespelningar är sjukt bra. han har tom spelat på österåkeranstalten om jag missuppfattat det hela rätt.

nu ska vi in till stan. glada hudik. wohoo! jag ska göra glammiga inköp i form av linsvätska och ansiktskräm på hälsokostaffären. hade jag varit rik hade jag köpt svarta kläder och roat mig med att leka johnny cash.. minus knarket. nu är jag dock fattig student och får nöja mig med mina tönt-inköp.

over and out.

ia

låt: highway man - willie nelson, chris christoferson, waylon jenning, johnny cash
gubbarna är bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback