hungovers och sängar..

jag är så trött, så trött. det är dessutom helt självförvållat. om man överkonsumerar öl, dyrt rödvin och whiskey så går det som det går. men jag hade en kul kväll på ÖG. prima musik plus komplimanger för min fina skuttdans.

har ägnat kvällen åt att dricka en liter cola och kolla på "frostbiten". lagom intellektuell stimulans för min tillfälligt halv nedstängda bomullshjärna..

nu ska jag sova. om jag orkar resa mig från datastolen dvs.. funderar på att börja sova in mig i min nya säng. former rumskompisen flyttar ihop med sin flickvän och då får jag köpa hennes relativt nya säng till ett facilt pris. en och fyrtio är den! värsta lyxen! jag har sovit i min ynka en noll fem i alla de år och den är INTE lämpad för att sova flera än en i. dessutom tror jag den håller på att gå sönder för den knarrar ashögt bara man typ vänder sig i den. fast jag kommer sakna den.. den är så bekväm, trots ringa storlek och hög knarrfaktor. tror jag ska frakta hem den till mamma och pappa så min barndoms asketiska nittisäng med brädbotten får pensioneras.

sådärja.. nu har jag fått ihop ett lagomt avancerat söndagsinlägg. ska ta mig en macka på väg till le 140-säng. intressesmurfarna hoppar högt.

over and out. plus *yaaaaawn*

ia, snart lyxsängägare.

låt: miss li - seems like we lost it
direkt från utmärkta p3 sveas webbradio!

Kommentarer
Postat av: Helga

Hihi, du skulle ju blogga om din teflonintervju jue!

2007-02-19 @ 08:51:00
Postat av: mamm

Nu är du världsberömd i hela Hudiksvall.

2007-02-19 @ 09:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback