knän and the city..

ser att fellow bloggkollega har skrivit hela tre inlägg idag.. mkt imponerande i'll say! själv har jag haft idrottsmedicin mellan halv nio i morse och kvart i åtta ikväll. och jag skolkade ingenting! därav brist på inlägg med avsändare ia..
men jag har inget att skriva heller.. gick till ackis, hade intressanta föreläsningar om knän. bla om korsbansskador hos tjejer (vi är så riktigt mycket mer drabbade än killar. det verkar vara ngt fel på våra knän. ynk.) av en föreläsare med sådan riktigt trevlig röst. röster är viktiga saker på föreläsningar.


här har ni ett knä folks..

sen åt jag lyxig (hrmm.. host och harkel..) blå korset-lunch med male nurse david, som hade full sjukhusmundering på sig. han såg så seriös ut så.. vi kommer alla vara i trygga händer när vi blir sjuka in the future.

ehh.. å efter den luxuösa lunchen var det x antal föreläsningstimmar kvar. dock intressant. mestadels. har fått se en fin korsbandsrekonstruktion på film bla. fascinerande. sen fick vi se några mer eller mindre scary filmsnuttar med olika akuta idrottsrelaterade skador. typ norrmannen som fick en karatespark av roy keane rakt på knäet. det var inte vackert och tydligen hade allt som kunde gå sönder i knäleden gjort det. aj. han kunde aldrig mer spela fotboll tydligen. förståeligt. jag har faktiskt svårt att se äkta skadeögonblick på film. typ ett knä som helst plötsligt är vikt nästan 90 grader rakt ut åt sidan. eller en fot som går av.  eller en underbansfraktur på typ.. letssay.. henke larsson. unpleasant!

hm. nu låter jag sjukt insnöad.. och brainwashed. vilket man faktiskt blir om man idrottsmedicinat sig i nästan tolv timmar. i morgon är det jag som skolkar från första föreläsningen. i'm not palling another extremlång dag. yl.

eh. klockan är nu kvart i tolv. det blev sex and the city-maraton här med lovisa and friends så fort jag kom innanför dörren med hallucinationer framför ögonen i form av små dansande knän.. inte smart när man ska upp okristligt tidigt dagen efter.. men efter tolv timmar i skolan behöver man rensa hjärnan med lite ytligheter.


hej. jag är glammigare än en knäled..

god natt. önskar överknäad ia

låt: the shins - new slang
från deras första skiva "oh, inverted worid" som bor i min skivhylla. den är blå. inte skivhyllan men väl skivan.. mkt fin iaf.

Kommentarer
Postat av: Helga

Tre inlägg var väl lite att ta i, men två lyckades jag iaf knåpa ihop. Interesting att läsa om din knäiga dag. Idag ska jag återigen leka filmstjärna och agera deprimerad, hoppas inte det smittar av sig så jag blir det på riktigt.

2007-02-23 @ 09:01:50
Postat av: mamm

fick ni lära er något om slatter?

2007-02-23 @ 09:18:35
Postat av: ia

helge: om du uppvisar depressiva tendenser så botar jag dig i morgon med lite cuba libre.
mamma: nope. men det står om det i mina idrottsmedicinböcker jag har lånat. uppdrivning i patellarsenans fäst på tibia. ibland lossnar små benbitar. så är det!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback