post-velvet

Söndag eftermiddag. Ännu en velvetomgång avverkad och som vanligt med bästa musiken. Folk vägrade gå när det var slut och stod och skrålade "kalla mig CP" i en ring. Sånt bör man uppmuntra. Det var massa folk överallt och jag blev trampad (eller snarare hoppad) på tårna x antal gånger, oftast av okontrollerade killar som typ Håkan-skuttade och landade på mina ömtåliga och extremt tunna skor. AJ. Har blåmärken på tårna idag. Men det var utekvällens enda ynka inslag.




här är våra skor. helgas söta men trampovänliga röda och ias sjukt gymnastiska silveraktiga.



På förfesten (som ägde rum i snyggaste studentlägenheten) ägnade vi oss bland annat åt följande:

- Läsa en hysteriskt rolig insändare i Veckorevyn som löd ungefär såhär: "Jag har hört att killar tappar 90% av kontrollen om man smeker dem på insidan av låren". Moahaha. Det är viktigt med procenten, EXAKT 90 är det visst, inte 87% eller 94%. Detta skrattade samtliga närvarande åt ett bra tag.
och VILKEN kontroll i så fall? den motoriska? det vore ju ganska dåligt och icke önskvärt i sammanhanget i så fall.. alltså: flickor. håll tassarna borta från insidorna av killarnas lår. annars finns det bara exakt 10 % av ursprungskontrollen kvar och det gör ju ingen glad.


- Lyckas förolämpa vår kompis nya pojkvän. Jag kom in i köket där han och ia stod och han kallade henne för elak då hon (typ citat) "sa att jag verkar gammal". Jag försöker lite snyggt rädda situationen genom att diplomatiskt säga "men alltså, det är ju positivt menat, du verkar väldigt mogen för din ringa ålder". Eh, det var visst precis det ia just anklagat honom för. Pynk. Han lämnade genast rummet och vi är numera hatade för all framtid. 
yyyl. allt jag sade igår blev så riktigt feltolkat..


vår obligatoriska usla konsertbild. eeeh.. människan som står i bakgrunden är huvudmotivet santa maria, fast det märks verkligen inte.


Idag har jag sovit länge och drömt bland annat om en klassresa i ett skabbigt rum fullt med stora kackerlackor. Sen en stadstur och inköp av ett par jeans. Har drabbats av lite ångest såhär i efterhand (har inte rååååd). Men jeans behöver man väl alltid. Och de konstade faktiskt bara 399 kronor, det är ett ynka pris. Sen satt vi på McDonalds och spelade badminton med varsitt sugrör och en muffinsform. Avancerad underhållning.
muffinsformen flög riktigt bra. det var sjukt kul!


Dagens psykologstereotypa klädsel (jag tycker att man SKA få leka rosa modeblogg ibland):

brun knälång kjol, stickad tröja, scarf, tantstövlar och basker. Haha. Det enda som saknas är brun kofta och en divan under armen. Ia klädde sig självklart sjukgymnaststereotypt i mjukisbyxor och t-shirt. Ibland är det kul att leva upp till fördomar.
..är man sjukgymnast OCH dessutom bakis finns det bara ett sätt att klä sig.. jag står för min sunkiga kläd-läggning.


Helga och Ia


Håkan Hellström - Ramlar

extra många indiekillar landade rakt på mina onda fötter under den här låten


låt: the flaming lips - free radicals


Kommentarer
Postat av: Ida

hahaha.. säger bara det ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback