urvriden disktrasa i am..

puuuuh. har just varit på mitt livs första anställningsintervju. tror inte jag kommer få le jobb (fast jag skulle gääärna vilja ha det) men nu är iaf intervjupremiären avklarad! pheeew.

mina arbetande vänner hade innan delat med sig av sina intervju-stories och det var allt ifrån korsförhör till lite käckt och ickekrävande småprat. min var nog mer av det förstnämnda. även fast båda intervjuarna var snälla och trevliga så var jag ganska slut efteråt.. somnade på bussen tillbaka till uppsala och höll på att missa flogstahållplatsen.

min intervju var väldigt grundlig i can tell. ojoj. två papper med massa frågor. jag kommer inte ens ihåg vad jag svarade på allt. hm. hoppas jag inte sa ngt alltför knäppt.. såhär i efterhand kommer jag ju också givetvis på massvis av saker jag BORDE sagt för att visa att jag var rätt person för jobbet. jag råkade även kläcka ur mig att jag aldrig använt mig av journalprogrammet de skriver i. gud så begåvat! det är sådana saker man kan berätta när man väl fått jobbet..

nåja.. nu är det över och jag är intervjuexpert. typ.

dags för middag. jag är starving. har inte fått i mig very much. jobbintervjuer är icke aptitfrämjande.

ia

låt: the sleepy jackson - good dancers
jag tröstar mig med lite bra musik efter le pärs..

Kommentarer
Postat av: Anonym

jobbintervjuer är jobbiga. hade berättat det för dig om jag tänkt på det! Men nu håller vi tummarna för detta istället!

2007-02-13 @ 21:45:01
Postat av: huvet

Ja, nu håller vi tummarna! Och om inget annat så försök att lära dig av allt du kommit på i efterhand att du "borde" ha svarat. Ev nästa gång kan du iaf svaret på dem ;) (men det hoppas vi att det inte behöver bli!) Håller tummarna!

2007-02-13 @ 22:44:27
Postat av: ia

gud så mycket smart jag kunde sagt... nåja. förhoppningsvis kommer det nog ngn ny chans nångång. jo, det bestämmer vi att det gör!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback