mittemellan födelsedagar

Lördagens festligheter i bilder kommer här:

Middagen hade tjejtema, massa småsaker på spett och pinnar och rosa sötsliskiga fördrinkar. Trevligt. Och vi fick såna riktigt fina presenter också. Sen slank det in en liten kille i den tjejiga populationen, men det ju bra det med.

   
 

Efter mat och dryck (fast jag var så mätt efter att ha småätit under hela matlagningen plus vid det äkta tillfället att jag knappt orkade få i mig något vin) begav vi oss till V-dala nation för lite obligatorisk "indieplopp" (observera att konsertbilden på Vapnet inte är riktigt lika usel som de brukar vara, detta beroende på att vi stod relativt långt fram, ia behövde inte ens riskera sitt liv genom dyka fram bland vassa pumps och armbågar).

   
 

Efter en väldigt bra konsert och någon timmes intensivt dansande (och lakritssnusande) var kvällen slut. Dock hände något mycket märkligt. Velvet brukar alltid avsluta med att spela Vapnets "Kalla mig", och vi tyckte det skulle vara så riktigt kul om de gjorde det just i lördags eftersom Vapnet spelat och bandmedlemmarna skuttade runt på dansgolvet som vanligt människor när det började närma sig stängning. Men då tänds lamporna utan att "Kalla mig" spelats. Vi blev mycket upprörda och jag försökte ifrågasätta detta genom en argumentation med dj:n som var under all kritik (jag lovar att det hade gått om jag använt mig av jagbudskap i stället för att börja med att anklagande säga "vadå, tycker ni det är pinsamt att spela den när bandmedlemmarna står här och dansar, är det så??"). Vi fick i alla fall lämna v-dala utan låten och efterfestade som vanligt på Max fast jag var så trött så jag höll på att somna. Sen cyklade jag hem, och stackars Emma fick springa bredvid. Jag är en elak vän, men jag var trött och hade ont i fötterna.

Dagen efter möttes Ia upp på stan och vi åt vildvuxen bakiskebab i solskenet på Stora Torget. Förflyttade oss ner till ett mysigt cementblock vid ån sen och njöt litegrann med varsin cola.

   

En väldigt trevlig fest på det hela taget!

Helga

The Pipettes - Yous kisses are wasted on me

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback