mysteriet med den försvunna bloggkollegan..

min bloggkollega är borta. det hela är mycket mystiskt. hur jag vet att hon är försvunnen baseras på följande:
det har inte bloggats sedan den första maj (vilket säger ganska mycket vem det är som är duktigast på att skriva många inlägg. och det är alltså inte jag, om någon nu kände sig manad att tro det). hon har inte kommenterat något om upptäckten jag gjorde idag heller.. helge brukar alltid kommentera sådana sjukt väsentliga saker annars.
hmm. den av mig lömskt komponerade lögnen om att hon brutit båda pekfingrarna (för att slippa msn:a) kanske har blivit verklighet? hon kanske ligger inlagd på handkirurgen..?

så ynka.. och det är mitt feeeel! *buuuuäh*

nu ska jag ut och tvångsmotionera min brorsa. jag behöver frisk luft och därför behöver han det också. enkel syskonlogik. han sitter och spelar WoW för tillfället, och det går ju inte för sig en sådan här kväll heller! hmm. lika bra att bege sig nu, annars slutar det med att jag också loggar in och WoW-nördar mig.


WANTED! DEAD OR ALIVE!
(helst alive om det går för sig..)


den här människan är bortsprungen. hon lystrar till namnet helga (from sweden) och har brunt lockigt hår, en ljuv uppsyn (men skenet kan bedra) och ett intresse för människor med konstigt beteende, katter och blå drinkar. hittelön (en lakritspipa) utlovas.

ia. dyster och bloggkollegelös, such a pity..

låt: blur - parklife
blev nostalgisk och rotade fram min gamla "parklife"-skiva. den är fortfarande bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback