skivköp 4.

jag har köpt nya skivor för min lön. tre skivor blev det. min lön räcker inte till så mycket  mera.. eller det kanske den gör, men någon måtta får det vara.. jag måste ju ha råd med godluktande body lotions och ynk-sneakers åxå (mina röda varianter dog under champagnagaloppen. champagne och öl är ej bra för skodon.. RIP. snyft.)

brorsan anklagade mig i vanlig ordning för att bara köpa suspekta indie-skivor. så fort han  inte har hört talas om ngn artist eller grupp är det lika med suspekt indie . fnys.
jag är faktiskt väldigt osuspekt av mig.. mestadels.


ed harcourt (i början trodde jag att han hette ed hardcore och jag tyckte det var ett sådant riktigt opassande namn) - strangers. inte ett dugg konstigt. däremot bra. mycket bra.


the raveonettes - pretty in black. de låter väldigt 50-60-taliga vilket gjorde min kära pappa intresserad. inte suspekt det här heller.. danmark har faktiskt en del bra musik!


moldy peaches - unreleased cutz and jamz 1994-2002. mkt gulligt och aningens konstigt.. jag tycker om konstigheter. bara det är av rätt sort.

nu ska jag snart ner på stan med mor och far som är här och påhälsar i helgen. borde kanske hoppa ur pyjamasbyxorna först..? nä. gud så jobbigt. jag startar en ny trend istället.

ia

låt: ed harcourt - the storm is coming

Kommentarer
Postat av: Helga

Såna riktigt goda skivor!

2007-05-05 @ 11:19:43
Postat av: ida

men skulle du inte köpa en kamera?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback