deppo..

jag är lite deppig. och jag vet egentligen inte varför. depp, depp..
försökte fiska lite sympati, men det gick inte heller så bra. jag får nog helt enkelt acceptera att jag får reda mig själv i detta depptillstånd.
jag tänker krypa till kojs med min terry pratchett. han har fått alzheimers har jag f.ö läst någonstans. fan. nu blev jag ÄNNU deppigare.

ia

jag tänker inte skriva ngn låt.

min nya kärlek
Nu har jag fått leverans med min nya fina dator! Efter lite om och men så har jag fått igång det mesta och vi håller på att börja bekanta oss så smått med varandra. Eftersom jag inte har mycket annat att säga just nu får det räcka för denna gång. I morgon ska jag, efter en grupparbetande förmiddag, sätta mig på ett tåg igen. Denna gång är det dock en annan färdväg, det är alltid lika spännande med SJ!

Nu roar jag mig lite barnsligt med lek med den inbyggda kameran, såhär kul kan man ha då:

vackert..


pop-art!tvillingar!

Att det inte går att få det kursiva kursivt beror på någon obskyr macgrej har jag fått förklarat för mig. Det är störande, men om jag öppnar internet i firefox typ så ska det funka. Så det ska jag väl ta och göra nästa gång för att kunna få ut maximalt av bloggandet.

Nu ska jag lägga över all min musik från gamla datorn så jag har något att lyssna på...

Fleetfoxes - Sun it rises
till exempel denna...

subkulturer och håkan hellström

Jag tv-kvällar mig i min ensamhet, just nu Morgonsoffan på Tv. Det ger upphov till en del fniss, just nu handlar det visst om subkulturer. Innan det såg jag på Svt:s nya program "Dom kallar oss artister" med min älskade Håkan Hellström. Mycket trevligt program, massa Håkan som visar Göteborg, ger musiktips, kör mot enkelriktat (90 körlektioner verkar inte ha räckt..) och spelar en uuunderbar liveversion av den fina För sent för Edelweiss. Mer Håkan åt folket! Jag kan nog gå på hur många Håkan-konserter som helst utan att känna mig lurad på pengar. Det är lika värt det varje gång!

Håkans huvudbonader:
 
före: sjömanshatt (suspekt att den enda                             efter: mer traditionell hatt
sjömanshattsbild jag hittade är den där han
blir upphånglad av Per Bjurman)


Jag är trött, ska snart krypa ner i sängen. Ska försöka hålla Zorro inne i natt, han har fått ett stort och suspekt sår på huvudet...antagligen resultatet av en kattfajt med grannkatten. Det är kladdigt och äckligt och luktar illa. Jag hoppas han blir bättre snart, stora katten. Fick rådet att ta tempen på honom, hmm, vet bara inte hur jag ska börja. Det känns som om chansen att lyckas är ca en på miljonen. Kanske om jag drogar honom först? Men jag har inget knark hemma. Tyvärr. Får hoppas på att han lugnar ner sig och lägger sig och sover så kanske jag kan smyga mig på honom bakifrån med en termometer...

Nu ska jag ägna mig åt tandborstningsaktiviteter. Au revoir.

Helga

Håkan Hellström -Mitt Gullbergs Kaj Paradis
Bortsprungna katter ropar tillbaks!

new hairdo!

tjoheeeeej! nu är jag en nyklippt ia! det är superkort = snabbtorkat! hon till och med plockade fram rakapparaten för nacken.. hehe. jag är hur som haver nöjd. jag är nog ganska korthårig till min läggning..

    
före och efter..
(hm. min näsa rynkas när jag blinkar. strange..
)

jao. ville bara outa min nya frisyr.. hon är rätt bra, min frisör. första gången jag gått två gånger till samma frisör tror jag banne mig. hon kanske blir min "kerstin"..*

*kerstin som i helgas frisör. inte systeryster. reds anm..

nu ska jag måla mina naglar med ofärgat nagellack. spännande värre..

puss puss

ia

låt: hello saferide - i wonder who is like this one
jag har införskaffat hennes nya skiva. så bra, så bra.. den pryder sin plats i mitt fönster.

done!

jag har aaaaaldrig varit så kissnödig någon gång i hela mitt liiiiiv! jag har fått gått och gjort knipövningar från halv tio till halv två idag, och detta EFTER jag druckit en stor kopp kaffe. INTE road. men nu är det över.. jag har varit hos labb, japansk doktor samt barnmorska (som verkade tycka att jag var en förtappad själ).. slutresultatet blev en liten ask penicillin mot min UVI. det var alltså UVI... pheeeew. inga andra mystiska sjukdomar i mina njurar eller så.

har tagit tablett numero ett nu. fem dagar ska jag äta dessa små vita grejor, sen ska jag bli frisk som en fisk!
can't wait!

nu är jag hemma. orkade inte trampa tillbaka till jobbet för 45 minuters arbete. inte värt. dessutom är jag en sjuk kvinna. just det. sjuk. tabletter och allt. hmm.. kan dock inte påstå att jag känner mig särskilt sjuklig, men men.. det duger som anledning att ta ut 45 min flex i alla fulla fall!

i morgon måste jag iofs också flexa ut. då ska jag klippa mitt tussiga hår. det ska gå från att vara ett halvlång tussigt hår till att bli ett kort tussigt hår. det tycker jag är en förbättring!

hmm.. nu spelar de "bä bä vita lamm" i någon slags speedad version på dagiset brevid mig. och kidsen skrålar med. det låter faktiskt för taskigt..

eftersom jag har en infektion i kroppen (vik hädan onda bakterier! i guds namn.. eller i alla fall ciprofloxacinets namn..) så skall jag tydligen helst inte träna så hårt. nähä. jag som tänkte jogga och allt. får ta en tant-walk istället då..
fattas bara stavar. och en CD-bok i höronen.

byte for now!

ia

låt: glasvegas - geraldine
about a social worker.. mkt bra.. läst om i sonic och spelad på p3 as well!

not very trevlig eftermiddag..

mina mystiska UVI-men-ändå-inte-besvär fortsätter så nu ska jag minsann gå till farbror doktorn (tror det är en farbror doktor i alla fall..). innan farbror doktor ska jag på labb och efter farbror doktor ska jag till tant barnmorska för cellprov. joppejdi. joppejda.

roligare kan man ha det.. jag har typ inte varit hos läkare sedan jag var ytte-pytte-liten och hade höroninflammation så nu när det är dags gör jag det ordentligt. lika bra när man ändå är där typ..

nu hör jag att min lilla patient kommer.. dags för lite armträning!

skänk mig en medlidsam tanke i eftermiddag will you?

ia

låt: amy macdonald - this is the life
mkt bra, mkt bra..

brytande av bloggtystnad

Medan kollega bloggat om allt från föräldravisdomsord (jag fnissar fortfarande åt det begränsade bytesvärdet, det är ju precis så det är...varför vara romantisk när man kan vara realist?) till finfina t-shirts och UVI (mindre roligt) har jag varit tyst. Jag har faktiskt inte ens suttit vid min dator den här veckan, detta skrivs inte heller vid min dator utan vid Johans betydligt mer lättväckta (och mer pålitliga). Men snart har jag också en ny fin dator, för jag har beställt en som borde dyka upp inom en rimlig framtid. Nu ska även jag investera i en sån där smart dator man kan bära med sig och slippa min gamla kloss. Dessutom blev det en mac, det ska bli lite spännande. Jag har varit lite negativt inställd till macar. Men nu har jag visst övertalats. Dyrt blev det också, men det får det kanske vara värt. Det är ju ändå inte varje dag, eller ens varje år, man köper en ny dator. Och den ska få följa med mig på många resor framöver. Jag kommer nämligen ägna mig åt tågåkning en mycket stor del av min tid från och med nu i helgen. Det känns lite trist, men det får väl gå...jag har ju förhoppningsvis en finfin dator att leka med och får väl försöka läsa lite böcker och plugga en del också. 

så här ser min nya älskling ut...

Mitt liv känns relativt stressigt just nu. Det är mest tack vare termin 8, även fast den än så länge inte varit värre än jag föreställt mig så är jag inte van vid dessa heldagar hela tiden. Och att man behöver göra saker på kvällarna när det är något utöver det vanliga känns bara besvärligt. Idag fick vi ett argt mail från kursledaren på organisationskursen där det stod i princip "har ni inte förstått nånting? var ni inte på min föreläsning? ni har en mycket låg kognitiv förmåga!". (Inte riktigt, men nästan). Sånt blir man ju uppmuntrad och peppad av! 

Men nu är det bara en skolarbetsdag kvar och sen är det helg. Denna helg, som så många andra kommande helger, kommer jag befinna mig långt härifrån. 

Helga

Oh Laura - A friend like me 
den spelades som sista låt på träningspasset jag var på, superfin..

sjukdomlig

jag har fått UVI.

alla tecken tyder på det;

  • behov av att springa på toaletten sex gånger i timmen. check!
  • blod i urinen. check!
  • pain. check!
det är med andra ord ganska synd om mig. jag har druckit tre glas c-vitamin idag, bakterierna ska minsann inte få någon trevlig miljö att vistas i! ska nog banne mig ta ett till, så de får en riktig tjobbig natt.. mooahahah!

hm, risken är dock överhängande att det blir JAG som får en jobbig natt av att behöva springa på toaletten ÄNNU oftare..
mink.

gnälliga hälsningar från infektionerad ia

låt: leonard cohen - the future
spelades på konserten på globen i onsdags. på skivan sjunger han "give me crack and anal sex" men på konserten sjöng han minsann "give me crack and any kind of sex".. busted!
citat av mina föräldrar..

mitt förra inlägg blev så ytligt att jag känner att jag måste kompensera det på något vis.. eh.. hm.. host..

jag tänkte delge er några djupsinnigheter min kära mor har sagt;

"man kan gifta sig med mannan i fråga när man inser att det här är det bästa jag kan få i förhållande till mitt eget begränsade bytesvärde"
"there's no such thing as free lunches.."

det är nog från mamma jag ärvt mitt ibland en smula cyniska sinnelag.

min tendens att hitta på ord eller döpa om saker tror jag kommer från min kära far däremot..

det var han som från början myntade uttrycket "minkigt" (=dåligt).
det är även han som kallade mamma för "ditt sociala grodlår" . det tycker jag var kreativt.


mina romantiska föräldrar!

när jag gifter mig ska jag gifta mig med någon som är det bästa jag kan få i förhållande till mitt eget bytesvärde (hur begränsat det äråterstår att se..) och så ska han stå ut med att bli kallad för socialt grodlår ibland.. det är väl fullt rimliga krav?

ok, nu SKA jag duscha. inget uppskjutande av det oundvikliga längre.

pussel

ia

låt: hoffmaestro - desperado

lite svängigt sådär..

uppdatering: mamma källhänvisar till en spykolog vid namn erich fromm som upphovsman till det  föstnämnda uttrycket. året var 1958. pappa har däremot inga kommentarer angående sitt "sociala grodlår"-uttalande.

t-post!

tjo! idag när jag kom hemstapplande från jobbet klockan kvart i sex låg en påse på min hallmatta. påsen innehöll en stycke t-shirt från bästaste t-post! älskar t-post. det är jämt helt spännande att se vad det är för motiv.. idag var det en hångelbild. det var kul tyckte jag.

ämnet för denna gången handlade om att leva som varje dag vore den sista. hm, är det ens sista dag i livet ska man alltså hångla så mycket som möjligt..? tja, sämre sysselsättningar finns helt klart att ägna sig åt!

l
här är min hångeltisha! den skall användas. jag tycker den är ganska fin, särskilt de tatuerade armarna.

för övrigt så fattar jag inte hur modebloggsmänniskorna bär sig åt för att ta sina miljoners "dagens outfit"-bilder.. det är SVÅRT! enda stället jag kan tänkas lyckas få till en braig bild på mig är nere i tvättstugan. där är det lämpligt ljus och kameran kan riggas på en tvättbänk i passande höjd. misstänker dock att den som är där och tvättar nu skulle tycka jag var anings suspekt om jag helt sonika satte igång och fotografera mig själv.  fast.. jag hade ju alltid kunnat be tvättaren him/herself att foto. det hade blivit allra bäst!

nu ska jag duscha. jobbigt. sucka. men jag har mandarinluktande bodylotion från body shop att insmörja mig med sedan förstås.. det är bra för duschmotivationen!

för övrigt 2 så har jag bokat klipptid! jag har kommit in i en akut "hata mitt hår"-fas och då finns det inget annat att göra.. jag ska bli korthårig igen. det är så sympatiskt lättorkat då!

bye for now.

ia

låt: i'm from barcelona - britney
de är så söta, de där.. "why do we care if britney wants to shave her hair..?"
texter på lagom djuphetsnivår för en ia en måndagskväll!

helg kom och helg gick..

nu har jag avverkat en helg. har inte gjort så mycket vettigt. gårdagen tillbringades sovandes i stort sett hela dagen. mkt behövligt. idag tvingade jag ner mig själv till gymmet och gymmade mig lite, sen jag jag till H&M och upptäckte att de hade sympatisk rea. en stjärnblus och en smalrandig polotröja rikare och sammanlagt 160 kronor fattigare blev jag. det var det värt. sen gick jag till stadium och köpte en reflexväst för att känna att jag köpte något nyttigt också. nu slipper jag bli överkörd när jag är ute och springer i mörkret. det är positivt.

(mörkerspringning är min nya grej, man kan vara lite inkognito och slippa bli utglodd av sina medmänniskor som bedömer hur mycket man flåsar.. i mörkret ser de mig inte! mooahahah!)

hm, nu har jag bara skrivit om vad jag handlat i bloggen på sistone. det ska jag sluta med. jag ska istället skriva om vad jag syr om! det känns mera händigt.. jag har 2nd tass-shoppat (aaaarrrgggh! där kom shoppingen med igen!) en kavaj och en jeansväst som jag ska fiffla om lite. kavajen ska bli en lång kavajväst och jeansvästen ska bli en.. tja.. kortare jeansväst. ifall det inte blir totalt misslyckat ska jag visa när jag sytt klart.

för övrigt lyssnar jag på band of horses, läser senaste sonic (som hjärntvättat mig att köpa frida hyvönens nya skiva) samt tvättar. dessutom har jag dammsugit och handlat frukt och godis (eftersom frukt INTE är godis, vad än all  propaganda säger, så måste ju äpplena kompenseras med inköp av äkta godisvara. just det!)

för övrigt 2 så har jag träningsvärk i baksida lår. ordentligt också! mkt märkligt.. jag misstänker vad som kan ligga bakom dock.. kan sammanfattningsvis säga att vissa träninsgformer är roligare än andra. ibland tränar man visst utan att ens märka det.

nu fick jag sms från cecilia att älggask-biljetter är inköpta. jag ska gaska mig igen! hm, äntligen en chans att använda någon av mina mer piffiga klänningar som känns för uppklädda för after work, vilket är typ det enda jag gör i festväg these days. INTE okej. jag vill vara lite glammig!

nu ska jag rädda min tvätt. och filosofera över lämplig klänning. och be till högre makter att jag inte lyckas förstöra mina västar totalt när jag ska börja sy om dem..

puss på er som läst så här långt!

ia

låt: sophia somajo - i-rony

med på senaste sonically speaking. hm, jag tror jag visst blev lite hjärntvättad att köpa hennes "laptop diaries" också. jäkla sonic! de ruinerar mig på skivköp! hmpf..

soppåskriget

I mitt trapphus, i lägenheten bredvid, flyttade det in nytt folk för någon eller några månader sen. Det var i samband med det allt började. Några gånger har dessa troligen ställt ut sin soppåse utanför dörren i trappen, i alla fall har jag trott att det var dem. Vid ett tillfälle har den dessutom varit trasig så det blivit äcklig sopsaft på golvet. Det är lite äckligt tycker jag. Nån gång har någon demonstrativt ställt soppåsen precis utanför deras dörr så den är ivägen när de ska öppna dörren, vilket ju beräftar bilden av att inte bara jag skyller soppåse-i-trappen-problemet på dem. Igår när jag skulle iväg på eftermiddagen så stod det en soppåse ute i trapphuset igen. Suck. Idag var den fortfarande kvar. Suck igen. Det märkliga var bara att det verkade osannolikt att det var de nyinflyttade grannarna. Detta eftersom soppåsen tidigare på eftermiddagen igår inte varit där, och det stod en pärm lutad mot grannarnas dörr som såg helt orörd ut (eftersom man var tvungen att lägga märke till den och ta in den då man öppnar dörren) som stod kvar några timmar senare när soppåsen låg i trappen. Rimligen borde alltså inte de nyinflyttade grannarna varit hemma på hela tiden, men ändå fanns en soppåse i trappen. Skumt. När jag idag kom hem från egenterapin så stod två personer, varav den ena bor i den andra lägenheten bredvid mig (inte nyinflyttad-lägenheten) och den andra tydligen längre upp i huset och pratade, de verkade känna varandra. Dessutom hade någon hängt upp den äckliga soppåsen på mitt dörrhandtag (de två pratande i trappen var mkt misstänkta, men hävdade att de inte heller hade en aning om vems soppåsen var när jag konfronterade dem...)! Inte okej! Nu tror tydligen folk att det är jag som står bakom soppåsarna i trapphuset. Jag är högst oskyldig, och tänker göra allt för att bevisa detta!. Jag och Johan försökte rota lite i påsen för att eventuellt hitta bevis i form av typ kuvert eller något, hittade inget...förutom ett tomt cigarettpaket, det rör sig alltså troligen om en rökare.

Undrar hur detta sopkrig kommer att fortsätta.....kommer det komma nya soppåsar i trappen? kommer någon våga säga ifrån? kommer jag bli anklagad? kommer vi någonsin få veta vem som ligger bakom detta? Spänningen stiger...


Sopa!


Helga, oskyldigt anklagad för soppåsutställande i trapp...


New York Dolls - Trash
trash, go pick them up, take them lights away...min helg (fotboll och martha)

Och så var det måndag igen, efter ännu en skön helg. Skön, men rätt fullspäckad. Fredagen var väl visserligen lugn med upplandsöl och sen idol (plus ben&jerry-glass!). Lördagmorgonen ägnades åt att stressa till stockholmståg (jaa, jag behöver mer än 20 minuter på mig på morgonen, särskilt om jag vill vara lite mer chic än att enbart borsta tänderna och dra på mig kläder...), men efter lite lyxig tågfrukost, tillfixning på åhléns (att prova smink och parfym är mkt bra och ett billigt sätt att göra sig fin) och inköp av ett billigt nagellack så blev jag nöjd. Efter några timmar bland allt folk i hufvudstadens centrum åkte vi ut till Solna för att dricka lite öl innan fotbollen. Jaa, jag förstår att alla som känner till min fotbollsentusiasm undrar vad jag skulle göra på VM-kvalmatchen..och det undrade egentligen jag också. Men det var trevligare att sitta på en trång Råsundaläktare än det hade varit att sitta hemma i soffan. Hmm, visserligen hade jag väl inte ens tittat om jag suttit hemma i soffan. Men det var faktiskt kul. Tyvärr blev det inga mål, det var synd. Jag satt mittemellan två andra som inte heller brydde sig så mycket, men man dras ju faktiskt med i stämningen...även om det i början kändes som om jag var ironisk när jag klappade och skrek hejaramsor...(men ironi är ju kul..)

Sen åkte jag till Södertälje en sväng och var där på söndagen. Fikade med mamma och sen med Clara och Kerstin. Fika är bra och gott! Efter det åkte jag och pappa till Stockholm igen för att gå på Martha Wainwright. Innan konserten åt vi på en libanesisk restaurang precis vid Nalen (sjukt gott var det!), när vi sitter och äter så kommer hela bandet in och sätter sig vid bordet bredvid typ. Martha såg särdeles vanlig ut, hade aldrig fattat att det var hon om jag inte kopplat ihop att jag skulle på konserten med nån vag bild av hennes utseende och det faktum att killarna som var med henne såg extremt musikeraktiga ut, kom utan ytterkläder och pratade engelska. Men det var lite tufft! Sen fick jag tyvärr inte se så mycket av henne på konserten eftersom de envisades med att börja spela först 22 och jag var tvungen att gå klockan 23 för att hinna med den sista bussen tillbaka till Muppsala. Sjukt irriterande att det inte går senare tåg eller bussar. Men den timmen jag hörde var mycket bra, och förbandet Angus and Julia Stone var också grymma.

Japp, nu har jag redogjort lite snabbt för min helg. Det är typ jobbigt att blogga när man känner att man måste redovisa vad som hänt sen sist, vilket jag gör. Därför är det optimalt att blogga flera gånger om dagen, typ "nu ska jag ta tåget", "nu sitter jag på tåget", "nu har jag köpt en klänning", "nu ska jag dricka öl och sen gå på fotboll"...det är inte lika ansträngande. Men jag har ju faktiskt att annat liv där jag inte bär med mig en dator med internet hela tiden. Faktiskt.

Nu har jag varit i skolan hela dagen och lärt mig om beteendeanalys i organisationer och snart ska jag träffa min eminenta grupp för lite intervjudiskussion och matlagande/ätande.

Adjö adjö


det lite porriga omslaget till hennes senaste skiva...


Helga

Martha Wainwright - Bleeding all over you

helga söndagen med shopping..?

idag har jag icke helgat vilodagen, o nej, jag har istället roat mig med att försöka handla sverige ur finanskrisen.. det gjorde jag för övrigt igår också. om det kommer positiva rapporter från stockholmsbörsen på måndag vet ni vilken ni har att tacka.

lördagens shopping ägde rum i sthlm och det var först och främst tomas som behövde grejor (och jag bestämde vilka) men jag kunde givetvisligen inte hålla tassarna borta från att handla själv heller.

en stycke svart skjortklänning med rosettaktig grej baktill från api (kommande garderobsräddare i nöden i can tell!)
en stycke rätt kass flytande eyeliner i ickefärgen svart från gosh. ska det vara så svååååårt att hitta en eyeliner som faktiskt sitter fast? mink!

idag blev det mera handlat. i västra aros. "varför handla i roliga stockholmsaffärer när man kan handla i tråkiga västeråsaffärer?" verkar vara mitt logiska resonemang..

högklackade kängor från din sko.
har spanat in i typ en månads tid. ganska hög klack enligt min ovana åsikt. jag blir lång, en bit över 180 cm tror jag nog. inte helt lättgådda är de heller, men jag skall öva minsann! men.. vad folk blev korta helt plötsligt. jag går hux flux och ser ner på folk, även killar..
ytterst tajta jeans från hm. storleken är eg ett gränsfall för mig, jag får nätt och jämnt igen dem. men eftersom jeans typ töjer sig så slog jag till på denna långkalsongstajta variant. töjningen lyser dock med sin frånvara än så länge och jag går runt med mer eller mindre andnöd.
ett praktiskt bananfodral från designtorget. no more päckliga brunfläckiga bananer! utseendet får mig dock osökt att tänka på en väl tilltagen dildo.
över- och undernagellack. mina nya upptäckt! för första gången i mitt lilla liv så sitter nagellacket kvar dag efter dag.. fabulous! depend är billigt och bra.


hmm..? multifunktionell produkt? låt oss inte ta reda på den saken.


mina upphottade tantkängor. hm, på bilden ser klackuslingarna inte alls ngt höga ut ju. men de ÄR. jojo..

för övrigt undrar jag varför jag FORTFARANDE har ont i min vänstra vad..? ett ynka sendrag borde inte kunna ge upphov till sådana men för livet..

låt: razorlight - wire to wire
deras nya. tror jag. bra! mkt bra till och med..

grr. morr. spott. fräs..

hmpf. jag tycker inte om folk av manligt kön som dismissar mina strålande idéer. jag är på obra humör. dessutom förmodligen snart frustrerad..  karlslok. grr. morr. spott. fräs.

hm, precis så borde jag ha sagt faktiskt.. inte "jaaaa, men om du bestämt det sedan länge är det klart det är ok på alla sätt och viiiiiis. oooo jaaaaaaaaaa"

hmpf. det är inte alls okej. enligt mitt inte kanske helt logiska resonemang.

eh. ingen fattar väl vad jag pratar om nu, men det känns ngt bättre efter att ha morrat av sig lite. morr morr.

nu ska jag hänga tvätt.

ia

låt: jenny lewis - carpetbagger
från rilo kiley. jag tycker hon är såååå braaaa själv också..

livstecken och fake-karl..

jag lever fortfarande, jag har bara varit inne i en bloggsvacka a la glömt bort bloggens existens. inte okej. jag tycker om vår ynka blogg, komplett med varan och allt. den ska bli bättre omhändertagen in the future when all is well! lovar med en tass på bibeln. eller heinz feneis antomibok, sjukgymnast som jag är.

jag har hittat en rolig
blogg. fniss fniss. vi kan låtsas att den är äkta!

det blir mera sedan. jag måste omhänderta min tvätti nu. till skillnad från han ovan som säkert har en arsenal av folk som fixar detta åt honom.. men, tvättomhändertagning ger mig en känsla av tillfredställelse så jag gör det nästan med nöje!

ia

låt: the killers - human
hm, de låter faktiskt nästan lite pet shop boysiga.. ny skiva på g i alla fulla fall! tjohoo!

trollhättehelg

Nu är det snart helg och jag ska åka till Trollhättan. Där ska jag försöka tentaplugga medan Johan fixar med allt i lägenheten. Det känns som om det kommer att gå mindre bra...men miljöombyte kan jag faktiskt behöva nu. Undrar var bloggkollega Ia håller hus, inte har det bloggats på länge? Efter mitt klagande gnällinlägg behöver hon ju inte direkt ha någon prestationsångest...fast å andra sidan kanske det inte heller inspirerade till merbloggning.

På återseende!

Helga

Nordpolen - John Travolta
nordpolen är riktigt bra(kände för åtminstone en ynka bild i ett tråkigt kort inlägg..)