hemma i Uppsala igen..

...efter en mycket avkopplande vecka i solen! Vädret var perfekt, strålande sol och typ 17-18 grader, förutom sista dan då det var lite molnigt (och regnade en skvätt på morgonen). Natten till igår morse då vi skulle åka hem blåste det upp och spöregnade plus att temperaturen sänktes några grader. Snacka om timing, och stackars de som kom ner igår och fick mötas av kyla, regn och blåst. Och så kommer man hem till ett Sverige med sommartid, ljusa kvällar och idag till och med sol! Bättre kan det inte bli!

Lite semesterbilder kommer nog så snart jag fått dem överförda från mamma. Vi har lärt oss hitta i Palma (var nog där en fyra gånger totalt sett.. varje gång vi skulle nånstans fick vi ta oss därifrån och så två gånger för sightseeing/shopping), åkt tåg till en mysig marknad i en by i landets mitt, åkt ännu mera tåg till fina Soller och tagit det lugnt på stranden eller vid hotellet. Vattnet var dock iskallt och det var inte riktigt sommarvärme i luften heller så något badande blev det inte. 

Nu ska jag ta tag i diskberget jag redan lyckats skapa mig och sen äta någonting. Har ätit onyttiga och sliskiga spanska grejer i en hel vecka nu så det är väl bara att fortsätta på det spåret med tanke på beroendet jag skapat mig och att jag snart ska på semester igen (värst vad jag semestrar...). 

Helga

Sebastien Tellier - Divine
för att jag nyss var på ett träningspass där en extra långsam version av den spelades...



Kommentarer
Postat av: bloggkollega

vad nu? ska du på ännu mera semester nu? vadan detta flängande? ni har helt klart för lite att göra i skolan hör jag :)

2009-03-31 @ 11:07:03
Postat av: helga

japp, jag har egentligen en del att göra men jag skjuter saker på framtiden och prioriterar semester! nja, ska till köpenhamn tre dagar med johan, men det är typ på påsklovet så det är nästan okej ledighet..

2009-04-01 @ 17:50:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback