skidbackar och sånt

Jag har varken varit på IKEA eller på Monki-Api i helgen. Däremot har jag varit på en dagstur till den storslagna skidanläggningen som inte är ett fjäll - Romme Alpin. Jag var inte den enda i backen direkt, massvis med busslaster av störande människor anlände samtidigt och proppade igen liftköerna. Men det var väldigt kul att stå på ett par skidor igen, var ett antal år sen sist. Det gick faktiskt att ta sig ner för backarna, åtminstone de flesta. Vi hamnade bara i en hopplös svart backe, som även skulle kunna kallas för stup, som inte kändes helt okej. Jag ramlade heller inte i liften, det kan ha berott på att vi bara åkte stollift (inte ens jag brukar lyckas med att ramla ur en stollift, inte ens när jag nyser tre gånger och tappar kontrollen vilket har varit en anledning till att jag ramlat i en ankarlift en gång..det såg kul ut). På slutet hittade vi den perfekta backen - Älgkyssen! En mycket trevlig dag på det hela taget, även om vi fick gå upp klockan 06 på en lördag (vilket under normala omständigheter inte är okej).


tyngden på dalskidan...




På kvällen var vi trötta och drack öl och kollade melodifestival (ständigt dessa melodifestivaler...fast det är ju skönt att ha ett givet program på lördagkvällarna). Sen var typ helgen slut. Helger är oftast för korta. Jag åkte iväg och jobbade natt igår kväll också, det var jag ju lagom sugen på sådär en söndagkväll. Men jag blev mindre störd än jag blir hemma hos mig på nätterna och fick sova gott så då är det ju helt okej.

Nu är det dock måndag och jag har inte kommit igång alls. Ska väl åka iväg till skolan en sväng kanske...

Helga

Pulp - Underwear
var inte alls på bra humör i morse, men att lyssna på pulp på hög volym funkar väldigt bra...det här är en gammal klassiker ("how the hell did I get here? semi-naked in somebody elses room...")

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback