hejdå arbete, hej ledighet

Idag lämnade jag in nycklar, id-kort och skylt. 5 månaders psykologvikariat är över. Nu väntar det längsta sommarlov jag haft sen jag var typ 15, innan man började sommarjobba alltså. Det känns mest bara skönt! (fast det är alltid lite sorgligt med separationer..har dock ägnat större delen av dagen åt tårtätande och socialiserande)
nyklippt, dagen till ära...(superskönt med lite kortare hår till sommaren, och minskad schampo/balsam-förbrukning är också praktiskt..)

Nu ska jag inleda ledigheten (semester är det ju bara i några dagar, sen är det obetalt men det gör nästan ingenting..) på en solig balkong tror jag.

Helga

Robyn - Dancing on my own

..och kanske lyssna lite på robyn.

bajsbevis

Här kommer den (av Ia) utlovade bilden på min fina present med varanteatern-tema. Dålig blixtbild tagen ur ett mycket osmickrande grodperspektiv men det bjuder jag på. Trevlig tisdag!

//Helga


Karin Ström - Besjungen/Förbisedd
för att den är så sjukt bra!

sexhotell i paris?

jag sitter och försöker boka vår parisresa. det går ganska bra, förrutom att hotellet vi typ bestämt oss för låg i sexkvarteren. hm. kalla mig moraltant. eller mes. men jag har en känsla av att det kan kännas lite halvjobbigt att komma hem mitt i natten om man bor granne med typ en bordell :/ okej, nu vet jag ju inte om det finns regelrätta bordeller i frankrike, men ni förstår min pryda poäng.

jag kollar således vidare..

för övrigt så har helga äntligen fått sin födelsedagspresent idag och jag tycker genast hon ska lägga upp en "dagens outfit" på vår fashionabla blogg. bajs is the new black.

för övrigt II så ska jag vara rojalist med mamma i morgon. vi ska kolla bröllop (mamma) och äta någon form av rojalistisk tårta (jag).

för övrigt III så har de verkligen sjukt god mat på mani's. var där på AW ikväll i sällskap med lite löst folk från sjukan; tre sjukgymnaster och en sjukdoktor, tillika sjukgymnastfru. trevligt men i vanlig manis-ordning f-ing freezing. nästa gång ska deras marängswiss (marrängsuisse?) testas! hade tänkt göra detta idag, men glassefterätter kräver en viss mångd plusgrader.

för övrigt IV vill jag ha en page. det är tjusigt. min mongolugg vägrar dock att växa. väs!

nu ska jag göra ngt annat. typ måla matt överlack på mina naglar.

grosses bisses!

ia

låt: robyn - don't fucking tell me what to do
från senaste och givetvis coola "body talk pt 1". på denna är dock även någon slags folkvisa med. "jag vet en dejlig rosa". jag tycker den är lite läskig och vågar inte lyssna.

long time, no blogging..

Nu var det länge sen för min del så jag får göra ett litet bloggryck. Vad har hänt i mitt liv sen sist?

- Jag har varit på en minisemester till händelsernas centrum - Hudiksvall. Mucho trevligt. Denna semester inkluderade bland annat kycklingspettgrillning med barnpassning, öl- och rosévinsdrickande, uteserveringsöl (där jag fick visa leg på 18-årsställe), promenerande, ias-mamma-kalas (med kladdig polkachoklad-tårta), ojämn solbränna, förfest med kubb och ia-kollegor, hudiksvalls-utgång (där ia fick visa leg på 18-årsställe), och lyxig frukost.- Jag har adopterat bort min sötasta finaste Zorro-katt (på prov än så länge..) till ett hem där han slipper bo på fjärde våningen i hyreshus och tvingas till att bli innekatt utan i stället har Uddevallas härligaste tomt. Har haft extrem separationsångest och saknar honom nästan jämt.


- Jag har bara två veckor kvar att jobba i Vänersborg och lite separationsångest där med. Ska nu jobba stenhårt på att lyckas bli av med all min flex vilket nog inte blir det lättaste...

- Jag bakar en märkligt blåbärspaj/kaka till fikat på jobbet i morgon, det känns som min plikt eftersom jag fyller år. Hoppas den blir ätbar...just nu lutar det mer åt det icke-ätbara hållet men man kan väl aldrig misslyckas med något med massa blåbär?

- Snart ledighet! Och snart möjligt att planera ledigheten också. Långledigt blir det för min del. Fast utan betalt och då ingår det en hel del flyttpackande. I augusti är det dags att bli Uppsala-bo igen..

//Helga

Broken Bells - The high road
från min way out west-liga spellista