with my heart on a string

Har legat på sängen och lyssnat på Morrissey (Ringleader of the Tormentors är en sån riktigt bra skiva), slumrat till och dreglat på kudden (varför dreglar man bara när man sover på dagen men inte på nätterna, snälla upplys mig om det?) och så vaknar jag och är helt förvirrad sådär som man är när man somna till på dagen. Och det är mörkt ute ohc regnar skitmycket och nej, jag tänker inte ta mig ut och gå till tvättstugan. Jag vägrar.

Jag tycker det är lite roligt att man genom att göra en simpel grej som att klippa lugg får folk att säga "åh, du har gjort nåt med håret" (förhoppningsvis menat på ett positivt sätt) fast de förstår så gott som aldrig precis VAD det är man gjort. Det borde ju vara rätt enkelt att upptäcka själva luggklippandet och inte bara att något har hänt med frisyren. Eller?

Sen är en annan intressant grej den att när man t.ex. hör något nytt så dyker genast den saken upp överallt. Nu har jag inga bra exempel bara för det, men jag antar att det är lite samma sak som att man ser gravida människor överallt om man själv vill vara det eller nåt för att man helt enkelt uppmärksammar andra grejer. Och nu kom jag plötsligt på mitt exempel som gjorde att jag började fundera på saken ifråga. Läste i
Silverfiskens blogg för några dagar sen om uttrycket "what have you" och jag tänkte att det har jag ju aldrig nånsin hört talas om och så slänger förmiddagens föreläsare plötsligt in det mitt i en mening. Märkligt.

Then he motions to me
With his hand on my knee
Dear God, did this kind of thing happen to you?

/Helga

Morrissey - Dear God please help me

Kommentarer
Postat av: ia

så mycket djupa tankar. nu blir jag ju själv om att vara smygdjup här ser det ut som.. ynk.

2006-10-04 @ 20:15:39
Postat av: H

Ja, oj vad djup man känner sig idag. Postpartydjuphet kanske det kallas. Nu har jag utmanat dig med egenhets/ovane-listan..varsågod!

Postat av: ems

har hört talas om att man inte kan dreggla när man sover, typ att spottkörtlarna intar läge "off" då. när man slumrar på dagen kanske man e halvvaken, iaf väldigt nära vakenhet, så att körtlarna inte stänger av sig. tror de e därför man dregglar vid dagsovande. en annan sak som e intressant, som ja har märkt, e att man kan vakna av sina egna snarkningar på dagen men inte på natten. kanske beror på nåt liknande fenomen?
puss söt

2006-10-05 @ 11:07:57
Postat av: H

Ems: En sån riktigt bra förklaring! Det stämmer säkert..man är ju t.ex. mer lättväckt när man sover på dagen också (iaf jag) och det känns inte som om den sömnen ger lika mycket.

2006-10-05 @ 15:43:23
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback