spiggpigg och plättmätt..

klockan är arton minuter över elva och jag är fortfarande pigg. inte bra. har nämligen en känsla att denna pigghet inte kommer att finnas kvar när jag ska släpa mig upp ur sängen klockan ohemult tidigt i morgon. gny.

idag har jag och palle bakat följande goda saker; lussebullar, pepparkakor, knäck, fudge, chokladdoppade nötter samt saffranspannkaka. jag ska aldrig mera äta. inte förrens i morgon i alla fall.. ingen idé att lova för mycket här.
då har jag ennämligen en stycke god kostlåda med ajvar relish-köttfärssås som måste intagas. hoppas allt godis sjunkit undan tills dess..

ok. nann-dags nu..

g'natt!

ia

låt: adam green - morning after midnight
erik tipsade om hans senaste skiva "sixes & sevens" och den är faktiskt grym! jojomensan..

cheers mates!

nu sitter jag här och lyssnar soundtrack of our lives på full volym med en stycke suspekt riga-cider i tassen. lucky dog pomelo&cinnamon light.. kan rapportera att den inte smakar kanel för fem öre. men den innehåller i alla fall alkohol! tror jag..
(note to self: håll dig till öl!)

ikväll blir det fest. tror jag. jag har FACE sthlm-eyeliner (fabulous grej det där) och typ page. ser riktigt polerad ut faktiskt.  det är rätt trivsamt. till vardags ser jag mer ut som en rugguggla när jag hasar runt i mina mysbyxor, men nu är jag nästintill piffig om jag får säga det själv..



i morgon ska jag för övrigt baka juliga saker med palle och kristofer. mums. kanske ingen kondenserad kola, men jag tror det blir lika bra ändå.

för övrigt tycker jag att billiga måndagsjeans är ett sådant riktigt gott påfund! schyssta jeans för 400 slantar. passar en ynka sjukgymnastlön.

ia

låt: the streets - heaven for the weather
"heaven for the weather. hell for the company.."
har hans första skiva som jag typ lyssnat sönder, men sen har jag inte sådan koll på resten. men denna är minsann bra, så mike skinner är nog still going strong.

ensam hemma i trollhättan..

Sitter med min fina dator i en lägenhet i Trollhättan alldeles ensam. Johan slutar först klockan nio, slavarbetstider har han. Det regnar utanför och jag har gjort chokladkola med kondenserad mjölk och pistagenötter (helt nytt för mig, mkt spännande ska det bli) samtidigt som jag druckit ett glas rödvin. Mycket trevligt. Förutom vin så fanns det även en tallrik god mat som väntade på mig, och massor av Ben&Jerry-glass i frysen. Men nu har jag ju julbakat lite så jag ska försöka hålla mig ifrån glassen. Måste ändå smaka på kolan när den har stelnat. 

Annars så har jag åkt tåg idag..ja, det var väl ungefär allt. Ändå tog det mig faktiskt bara drygt 5,5 timme idag, har varit med om värre. Fick ännu en sightseeingtur i en liten svensk håla eftersom jag denna gång fick byta till buss i Grästorp. Jag undrar hur många olika resalternativ det finns när man ska ta sig från Uppsala till Trollhättan. Det ena krångligare än det andra. Idag hade jag i alla fall min kära dator med mig på tåget, jag ska fixa lite fler filmer och sånt att roa mig med. Jag som är så dålig på att titta på film borde väl komma till skott när jag sitter ensam på ett tåg åtminstone. Det finns ju väldigt många filmer jag vill se. 

Jag lämnade min stickning hemma, jag saknar den. Det hade varit perfekt nu. Måste bara lära mig aviga maskor också så kanske det kan bli något vettigt av den sysslan, men riktigt mysigt är det. Tjejen bredvid mig på tåget satt och stickade, det verkade mysigt. Vi satt även och fnissade åt en Aspergergubbe som satt på sätet på andra sidan gången. Han tog på sig ansvaret att berätta ungefär allt om tåg för tanten bakom, han hade ett stort papper där han satt och antecknade alla tågnummer och vart de gick någonstans och delade ut en tidtabell till tanten samt upplyste henne om en massa viktig information om vanliga pendlarsträckor, obokade vagnar, plattformslägen med mera med mera utan att förstå någon som helst signal om att det räckte. Undrar varför tåg är ett vanligt aspergerspecialintresse? 

Nu ska jag hitta på något att underhålla mig med i några timmar till. 

Helga

Timo Räisänen - Without you
alltså, jag älskar Timos balladscovers à la whitney och mariah, "Didn't we almost have it all" har jag lyssnat en massa på men denna var väl så bra....

fredagsblogg

Jag har upptäckt att jag blir lite handlingsförlamad av att inte ha tydligt inrutade dagar längre. Är det tänkt att man ska plugga själv nu? Eller vad ska man göra egentligen? Vara ledig tror jag inte är svaret, men det är ju frestande. Dessutom har vi faktiskt ett grupparbete på den här kursen också (surprise), det är bara det att vi inte satt igång än eftersom vi tyckte att det verkade så pluttigt litet att man skulle kunna få ihop det på en dag. Nu är jag tveksam när det verkar som om alla andra grupper jobbar stenhårt. Men det visar sig väl i nästa vecka hur det går...

Jag har i alla fall städat, ringt ett viktigt samtal och fixat med lite andra mer eller mindre oviktiga saker. Snart ska jag äta lunch, men har magkatarr (eller vad det nu heter) och vet inte vad jag är sugen på. Troligen champinjonsoppa. Ibland när jag har ont i magen äter jag bara avokado, bananer och cocacola. Jag misstänker att jag genast skulle bli mycket bättre om jag gick och handlade lite cola. Coca-cola vs omeprazol, 1-0. 

I kväll ska jag jobbar några timmar. Jag håller på att avveckla jobbandet, fast det är inte särskilt smart om man ser ekonomiskt på det. Eftersom jag var på vikariemöte i onsdags känner jag mig dock lite tvungen att åtminstone jobba ett pass. Synd att jag inte får mer betalt för det,  5 timmar i månaden skulle vara väldigt lagom arbetsbörda. 

I helgen är det första advent, men eftersom jag inte är här kanske jag borde sätta upp min adventsstjärna idag? Ser att grannen mittemot också har tjuvstartat på den fronten. I morgon bitti åker jag till Trollhättan, jag ska faktiskt släpa med min kära dator denna gång så den slipper vara ensam här. Johan jobbar till 21 i morgon, men lite glögg och pepparkakor hinner vi nog i alla fall med innan sänggående. Jag förstår inte hur man kan jobba så mycket som stackars AT-läkare verkar tvingas göra, mer än 70 timmar på sju dagar. Jag som tycker 40 timmar är några timmar för mycket....

Nej, nu ska jag ner i förrådet och leta stjärna och adventsljusstake. Det går rätt fort att julpynta när man bara har ett ynka rum...

Helga




Belle and Sebastian - Piazza, New York Catcher
en trevlig belle and sebastian-låt...bland många andra..


wordle!



Eh, mkt onödigt tidsfördriv men det blev lite snyggt....testa..

Helga (jag är lite uttråkad, vet inte varför, det är störande, känner mig rastlös hela tiden och det hjälper inte ens att jag har fått pengar idag...)

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
håkan kan man aldrig få för mycket av...




walking in a winter wonderland...

Det är galet mycket snö här i Uppsala. Sådär som man ömsom pulsar, ömsom halkar fram. Mitt stora nöje var att igår sitta och titta ut på folk som försökte ta sig fram härutanför, särskilt cyklisterna hade det svårt. Det är dock väldigt mysigt, om än lite opraktiskt. Jag hade en fullspäckad dag framför mig idag, nu har ungefär allt och alla lämnat återbud. Det verkar populärt med förkylningar, låt mig få slippa bara. 

Nu har jag ätit lite god indisk daal-lunch med vitlöksbröd. Zorro ligger på sängen och tittar på mig, han har fått för sig att bli innekatt nu när det kommit sånt där konstigt vitt på marken. Jag funderar på vad jag ska ta tag i nu när mina dagsplaner ändrats. Efter att organisationspsykologikursen avslutats har det varit så mystiskt lite att göra....och jag är fortfarande helt uppe i varv och tänker att jag måste vara duktig hela tiden. Kanske är dags att lugna ner sig och bli en slapp student igen, gå och shoppa mitt på dagen eller ta det lugnt framför tv:n eller nåt. Alternativet blir väl att läsa forskningsmetod....


Såhär ser det ut utanför fönstret, kanske inte bästa bilden och jag såg lagom nördig ut när jag stod i fönstret med datorn som kamera. Men mkt effektivt att få in bilden direkt!


idag har det dock inte snöat hela tiden så det var till och med plogat i morse!

Helga

Anthony and the Johnsons - Knockin' on heaven's door
cover från bob dylan-filmen "I'm not there", passar utmärkt i denna emotionella version...


finfin helg hos helga..

denna helg har tilbringats i muppsala. på hotell helga närmare bestämt.. väldigt trevligt, och som omväxling efter en helg på bortaplan känner jag mig utvilad och ickeslut som människa. vi har ätit god kost, knatat runt på stan i snön, handlat några små grejor trots att vi inte hade råd samt ätit ytterligare lite god kost. precis som det ska vara alltså!


konstnärlig bild tagen av helga.. den är fin. fast jag har kass hållning samt ser ut som jag inte har en vän i hela världen..
(som tur var befann det sig ett exemplar alldeles bakom. reds anm.)



helga står och fantiserar sig om rosa 2nd tass-klänningar.


jag iklädd jojo&malou-klänning från senaste ELLE och målad med lyx-eyeliner från face STHLM som medföljde nya damernas värld. sådana riktigt goda tidningar! (den blå myssen är dock egenhändigt inköpt på indiska..)


glad helga gör ett obligatoriskt hopp!


..sedan gick vi till barista och drack politiskt korrekt chai-latte.


sedan träffade vi cecilia och ida och åt obscena mängder sushi. mys! jag inviger min nya mysse och ida min nya halsduk, båda från H&M och jag betalade 100 pengar sammanlagt. som hittat!


helga har börjat sticka och bland annat framställt en liten hätta till lemursvans. jag blev också sticksugen och ockuperade helgas nuvarande halsduksstickning.


i morse åt vi lyxfukost. advokato/tomat/skagenröra-macka, the best a girl can get!


..och jag gjorde eget chai-te, med skummad mjölk och allt! blev helt gott och jag fick te-hybris.

nu ska jag nanna. i morgon kommer min lilla sjuka gymnaststudent och jag ska på något sätt vara seriös och kunnig..
i morgon börjat mitt nya seriösa och kunniga liv. jojomensan!

godnattsky!

ia

låt: roisin murphy - overpowered
hon är lite cool hon..

sneaky jobblogg!

jag väntar på bättre tider så jag tar mig några lömska minuter och knappar ner ett inlägg.. eh, egentligen ville jag bara gnälla (sucka. aldrig bloggar man så flitigt som när man är på gnällhumör. kul för läsarna liksom..) och berätta hur synd det är om mig. eller min rumpa snarare. den är sträckt. en muskel i den i alla fall. misstänker piriformis. jag haltar runt på ett märklo sätt och folk kollar konstigt på mig. aktiviteten som ledde till detta temorära handikapp var en kort promenad under på lunchen igår. farliga saker.. här boxas man och håller på, men det jag blir skadad av är en ynka tantpromenad (iofs i hög hastighet. AT-erika speedade på för fullt..)

nu ska jag gå och se om det möjligen vankas fralla på avdelningen. det är bra för små muskelsträckningar har jag hört.

ia

låt: lady gaga - poker face
partey!

fådda grejor!

jag har fått en hel massa saker på sistone. betydligt mer än vanligt i alla fall.. det är ganska trevligt faktiskt!

det jag har fått är följande;

en symaskin
en chokladask
en rentröja

symaskinen fick jag av världens bästa familj i 25-årspresent i förtid! en symskin! fantastiskt! nu kan jag sy in och sy opp och sy om precis hur jag vill! det är nog det finaste och dyraste jag någonsin fått. tyvärr är den kvar hemma i forsa. snyft. var för tung att kånka med på tåget bedömde jag.. nu får jag vänta ända till juuuuuul innan jag får klappa på den igen.

chokladasken fick jag idag när jag kom ut till en av mina avdelningar. min lilla collum chirugikumfraktur-patient hade åkt hem medan jag varit borta igår, men hon hade lämnat en jätteask med merci-choklad till mig. så gulligt. den var fint omslagen och hade ett kort och allt, "till cecilia på rehab", en hel ask! den delar jag med mina icke chokladätande kollegor, jag framstår som generös men eftersom typ alla där är hälsosamma och håller igen så får jag dem ändå nästan för mig själv!

rentröjan kan jag i och för sig inte påstå att jag fick. hm. jag gav den till mig själv kan man säga. en rentröja är precis vad varje flicka behöver såhär i vintertider nämligen.. och dessutom tyckte jag att jag var värd det efter allt intervjuande.


rentröja! varm och praktisk att ha under skinnjackan..

ia, några grejor rikare

låt: jace everett - bad things
från "true blood".. sjukt bra!

sverige är inte ett bra land..

Snöblandat regn är INTE okej! Särskilt inte när man måste ut i det. Dessutom hade jag tänkt vara hyfsat fixad inför kvällens firande av att kursen från helvete äntligen är slut. Men hårtillfixning alternativt sminkning skulle bli kraftigt motarbetat av detta väder. Jag tänker dock strunta i den här halvvintern och låtsas att det är sommar, med blommig klänning och blomhårspänne. Så helt fel i sammanhanget, men det struntar jag i. 

Jag vill ha semester. Helst i ett mindre snöregnigt land. Dream on....

I helgen var jag i ett mindre regnigt Trollhättan (mkt ovanligt, det har annars regnat varje gång jag varit där). Vi försökte ta del av det lokala livet genom att gå och bada, äta lunchbuffé, gå på bio, äta sushi och gå ut och dricka öl. Det blev faktiskt godkänt på samtliga punkter trots att biosalongen var av ynka storlek och utbudet av ynka kvalitet. Dessutom kunde jag lägga till lite fler timmars tågåkande, och en helt ny och spännande rutt som innebar buss från Örebro till Karlstad. Man upphör aldrig att förvånas över SJ:s reseförslag...men bara man kommer fram (och helst i tid också..) så. 

Nu ska jag nog deppa lite till över hur tråkigt det är med novemberväder...sen ska jag på något sätt försöka ta mig ut utan att bli helt dyngsur. 

Helga

Laura Marling - Failure

motarbetad intervju..

nu äääntliiiigen är jag hemma i min källare efter en kort men tuff hudiksejour. det var inte det lättaste att ta sig dit och tillbaka i can tell! SJ är onda.. tågen var försenade BÅDE dit och hem = bussar missades = massa extra väntetid på kalla stationer = bitter ia.

orsaken till detta flängade till och från hudik är intervju. intressant intervju. eller intressant jobb i alla fall. mycket intressant as a matter of fact. intervjun var sådär halvbra. jag kände mig inte helt på topp. jag brukar vara betydligt mer snabbtänkt, idag kände jag mig ganska trög faktiskt. inte katastrofalt dåligt, men vid tanke på att de tydligen tar in 10 intervjuoffer (10! madness!) så hade det nog varit mer optimalt om jag varit på topp. dessutom var det tre persone rmed och jag visste inte vilken jag skulle titta på. konfuserande. nåja, om inte annat får jag väl vara nöjd att ha konkurrerat ut 51 stycken sökande åtminstone..

nu ska jag prata lite med lille sandrolf och sedan dags att nanna!

bye for now!

ia

låt: zap mama - iko iko
helt mysig! den svänger..




tåg tåg buss

Jag åker tåg, är trött och tittar ut på frostiga fält och blå himmel. Det är till och med sol. Åtminstone i Hallsberg. Nu ska jag dricka upp mitt utsökta bistro-te som visst skulle ge energi. Adjö adjö.

jobbfest tema hollywood!

nu är vår jobbfest avverkad. det var en del pysslande innan för oss i festkommittén, men resultatet blev faktiskt bra. mkt trevligt. god kost, bra-a tävlingar (folk kunde faktiskt en del av mina filmcitat och soundtrack) och massa skuttande på dansgolvet.

bilder från kvällen;


jag och mina gryta-kollegor var yoko ono och the beatles. att yoko ono inte var helt omtyckt av alla beatlarna undanhöll jag från mina kollegor..annars hade de säkert slängt mig i golvet. peruken var för övrigt SJUKT opraktisk! men rätt tjusig though..


dr carter (SSK fredrik) och indiana jones (AT janne) kör alice coopers "poison" med total inlevelse.


översiktsbild från middagen. det fanns en dart wader, en pirate of the caribbean och en joker på plats bland annat..


yoko and john.


charlie chaplin och mary poppins dansar disko.

japps. nu vet ni hur mina jobbkollegor ser ut! nu ska jag packa mitt pick och pack inför helgens farande och flängande.

puss yokoo ono

låt: yoko ono feat peaches - kiss kiss kiss

pust

Jag känner mig helt slut efter denna intensiva dag, eller så är det för att den här krävande kursen äntligen börjar närma sig slutet... äntligen! Nu försöker jag pusta ut framför Bonde söker fru/man/gaykille efter att ha suttit och försökt få ihop svar på diskussionsfrågor till tråkartiklar. Två dagar kvar, sen får jag en väldigt välbehövlig helg. Det är jag faktiskt värd anser jag!

En skum sak med mitt liv är att jag knappt ens kommer ihåg när jag var ute senast. Jag har missat vartenda velvet sen typ i våras nån gång och inte heller varit på några andra klubbar av ens mer ynka kvalitet. När var jag full senast? Don't know. Jag har kommit fram till att det måste bli bättring på denna front, alltså icke alkoholistfronten utan gå-ut-på-rolig-klubb-fronten. Nästa helg till exempel får jag försöka göra något åt saken. Den här helgen ska jag och Johan försöka utforska Trollhättans ölutbud...tror dock inte de har särskilt många bra-musik-uteställen. Men i Uppsala går det ju att gå ut, alltså bör det göras snarast!

Nu ropar den ena bonden på sina kor, det låter töntigt men jag vill också ha lite kor att ropa på. Eh, nu gör bonden lite halvynka uttalanden om att den ena tjejen egentligen inte är så snygg (tror jag ev han försöker säga...), fast han gillar henne ändå för han gillar ändå inte playboytjejer. Aha, men man måste nödvändigtvis jämföra alla tjejer med sådana ändå? Men det är faktiskt inte meningen att jag ska vara nån slags kommentator till ett bonnigt tv-program...så därför avslutar jag detta nu. 

Nu tar slut batteriet på min dator slut så jag bör posta detta blogginlägg och gå och sätta in sladden..

Adjö adjö

Helga

Melissa Horn - Som jag hade dig förut
och kära gamla winnerbäck är också med på ett hörn...

dazed and confused..

i've been dazed and confused for so long it's not true.. blablablaa.. nä, det är inte sant. bara senaste timmarna ungefär. men nog om det.

jag håller på med självterapi. har kommit fram till att ca 80% av mina senaste argheter beror på en och samma sak. inte okej. ska jag fortsätta så här så kommer jag end upp bitter. INTE okej!

min terapi går sådär.. efter fredagen kommer den gå bättre har jag dock bestämt. muchos bättros indeedos. då kommer nämligen min påtvingade exponering minska, vilket är positivt. i detta fall är nämligen avexponering av största vikt för ett lyckat slutresultat.

eh, ibland när jag ska vara kryptisk slutar det med att jag knappt själv vet vad jag menar..

möjligen så fattar ni dock ändå, förmodligen är så fallet.. i alla fall ni som fått lyssnat på mitt gnällande över saken i fråga.
gnäll, ält, klag.. osv.. osv.. i all oändlighet.

nu ska jag dricka en kopp marelds-te. det är torkade hallon i det och teet är nästan lite lilatonat när man häver i mjölk. vilket man givetvis gör. te utan mjölk är inte gott. inte kaffe utan mjölk heller. klag, klag.. gnäll.. ält..

till verket!

 vift vift!

ia

låt: björk - wanderlust
jag har också lite wanderlust tror jag.. ska se om jag kan göra ngt åt saken.

måndagmorgonbloggande

Oj, har inte tittat in på bloggen på ett bra tag nu. Hur har det kommit sig att den blivit så bortprioriterad? Diskuterade med bloggollega igår det märkliga behovet av att blogga när man är allmänt gnällig och typ lite halvsjuk och absolut ingenting nytt har hänt. Sen när man har fullt upp blir det betydligt mindre bloggande. Jag ska försöka bättra mig lite på denna front...

Ska snart iväg för lite grupparbetande, sista rycket nu. Vi har faktiskt inte alls mycket att göra eftersom vår petiga lärare verkade hyfsat nöjd med vårt gedigna PM. Det blev faktiskt rätt bra, kanske just för att vi inte delat upp nånting utan verkligen suttit alla tre nästan hela tiden. Och vi har inte ens känt för att mörda varandra, inte ens lite faktiskt. Bra jobbat!

Helgen har varit mycket mysig. Jag haft haft fint pojkvänsbesök från Trollhättan och vi har mest bara ätit massa goda grejer och umgåtts. Väldigt trevligt...men nu är det över för denna gång. Min tur att åka tåg igen på fredag...

Dagens gnäll: Jag har iiiinga kläder, vill ha en massa nytt. Jag har heller inga pengar, nästan inga åtminstone.

Nu ska jag börja bege mig...

Bad Cash Quartet - Monday morning
den här låten lyssnade jag på tidigt varje måndagmorgon när jag var 19 och satt på bussen på väg till min dagisarbetsplats...

positivitetsbloggande!

ok, förra inlägget var gnällo. det är bra saker som händer också.. jag ska tex till sthlm och vara hälsomässig på söndag. det är nog trevligt. all hälsa samlad på samma ställe borde om inte annat kurera det sista av min förkylning!

ciao.

working 7 to 17.45, what a way to make a living..

idag har jag inte varit hemma och snutit mig konstant, o nej, jag har varit på jobbet och snutit mig lika konstant.. skillnanden blev att nu fick mina medmänniskor lyssna på mina snörvelljud också.

jag känner mig sjukt skabbig idag.. gör alltid det när jag är sjuk. spelar ingen roll att jag tvättade håret igår, det är helt stripigt idag i alla fall. och röd under näsan är jag. ynka hy. blek ("men vad BLEK du är!" var det första en av sjuksyrrorna sa idag när jag kom till avdelningen. kul kul, gjorde genast att jag inte kände mig ett dugg bättre) samt kall om tassarna. hatar att vara kall om tassarna. stackars mina patienter. jag får börja arbete med tumvantar på.

en trevlig sak är att jag fyllt på mitt förråd med godluktande body lotions. en med creme caramell-lukt och en med vit choklad. mums! även en tasskräm med.. eh.. trädgårdslukt fick komma hem till mitt badrum. dock hade alla grejor lika gärna kunnat lukta gammal strumpa eftersom mitt luktsinne är på semester på annan ort för obestämd framtid.

angående rubriken ovan där så är det precis så länge jag jobbade idag. att sitta och sammanställa kommentarer på de nya lönekriterierna är mitt nya fredagsnöje!
höll tom på att glömma att skicka ett MMS till bloggkollega med dagens nemo. så fascinerande var det.. men nu är ordning återställd, jag är hemma, helga har fått en bild på en tussig ia och en suddig nemo och jag har mailat iväg min mödosamt sammanställda sammanställning. end of story.

nu ska jag borsta tänderna, sätta på mig varma sockar och krypa ner i min säng med "den lille vännen" av donna tartt.  nåt mysigt måste jag ju få göra.. det är ju faktiskt fredag.

snörvel på er!

ia

låt: fleet foxes - sun it rises
ibland tycker jag att de låter som "band of horses"..


change has come to america..

typ hälften av alla stora tidningar i USA hade detta på förstasiidan idag. inte helt konstigt kanske..

han får inte direkt ngn mjukstart, obama. vilken röra han har att reda upp i usa. nåja, han kan  ju inte göra ett sämre jobb än bush i alla fulla fall.

grattis till usa som äntligen verkar ha tagit lite vett till fånga!



ia,  med slem i halsen och godis i magen.

låt: sylvester - do you wanna funk
lite disco sådär..  borde kanske skriva springsteens "the rising" istället, den har tydligen spelats friskt under kampanjen.


älgig gask med james bond-tema (fullt logiskt!)

i lördags låtsades jag vara student igen och avverkade en stycke gask-sittning på norrlands nation. antingen var det för länge seda jag var studentig av mig, eller så har något ändrats sedan det begav sig, för ganska mycket av gasken kändes typ helt intern. nåja, kosten var god och det var sååå mysigt att träffa vännerna igen, så jag ska inte klaga..

jag lägger upp några bilder istället. bilder är roligt. och ojobbigt.


kvällen började hemma hos cecilia där vi med gemensamma krafter skulle föna hennes hår. det blev fint tillslut! jojomensan!


på tjejtoan fanns det saker en flicka i nöd kan behöva.. kondomer, hårspray, strumpbyxor och ansiktskräm i miniburk tex. trevligt!


jag skapade en trend vid vårt bord. svart spets runt handleden is the new.. black..


han mitt emot mig var INTE bra på att dricka. när rödvinet serverades hade han inte fått i sig vare sig förrättens öl eller mellanrättens vita vin.


det var svart som gällde även klädmässigt, jag sitter och försöker väga upp svartheten med min färgkludd till klänning.


jag är lång. men inte gravid.. även om klänningen helt lömskt gör att så verkar vara fallet!
ida och cecilia är söta.



vapnet spelade! fjärde gången jag ser dem live.. been there, done that! helga, man kan nästan fantisera sig att dte är johan som sjunger!


dagen efter åt vi buffy på.. eh.. thai village månne? gott var det hur som haver! linus gör machester city-reklam..


..och jag drack vatten. och ser återigen lätt gravid ut. ALLA mina kläder motarbetar mig! eller kan det vara all buffy..?

japps. det var det! nu ska jag gå till coop och handla goda lakritshalstabletter som jag tycker funkar som godis!

bums iväg!

puss puss från ia

låt: L7 - andres
lite roligt skramlig sådär!

mobilt bloggande

Försöker för andra gången denna tågresa att blogga från mobilen. Det är lite nördigt, men jag har inte mycket annat att göra. Skulle vara skönt att bo i västerås nu för där är jag snart. Men det blir jobbig bussresa från enköping när jag nu kommer dit. Nu blev det här lite för jobbigt, skulle bara skicka ett livstecken från en tågåkande baglady-Helga. The libertines - what katie did