walking in a winter wonderland...

Det är galet mycket snö här i Uppsala. Sådär som man ömsom pulsar, ömsom halkar fram. Mitt stora nöje var att igår sitta och titta ut på folk som försökte ta sig fram härutanför, särskilt cyklisterna hade det svårt. Det är dock väldigt mysigt, om än lite opraktiskt. Jag hade en fullspäckad dag framför mig idag, nu har ungefär allt och alla lämnat återbud. Det verkar populärt med förkylningar, låt mig få slippa bara. 

Nu har jag ätit lite god indisk daal-lunch med vitlöksbröd. Zorro ligger på sängen och tittar på mig, han har fått för sig att bli innekatt nu när det kommit sånt där konstigt vitt på marken. Jag funderar på vad jag ska ta tag i nu när mina dagsplaner ändrats. Efter att organisationspsykologikursen avslutats har det varit så mystiskt lite att göra....och jag är fortfarande helt uppe i varv och tänker att jag måste vara duktig hela tiden. Kanske är dags att lugna ner sig och bli en slapp student igen, gå och shoppa mitt på dagen eller ta det lugnt framför tv:n eller nåt. Alternativet blir väl att läsa forskningsmetod....


Såhär ser det ut utanför fönstret, kanske inte bästa bilden och jag såg lagom nördig ut när jag stod i fönstret med datorn som kamera. Men mkt effektivt att få in bilden direkt!


idag har det dock inte snöat hela tiden så det var till och med plogat i morse!

Helga

Anthony and the Johnsons - Knockin' on heaven's door
cover från bob dylan-filmen "I'm not there", passar utmärkt i denna emotionella version...


Kommentarer
Postat av: ia

wow! vilken himlans bra datakamera du har! helt skarp bild.. mac:ar kanske har sin charm ändå (off the record).

2008-11-25 @ 15:56:21
Postat av: Lisa

Vill du läsa en blogg som har det där lilla extra? Checka in dubbelbloggen, och ha en trevlig kväll! :)

Postat av: Helga

jaa, den är faktiskt väldans bra...fast jag funderar på om den förvränger verkligheten för man ser ovanligt snygg ut i den också...den verkar ha en självretuscherande effekt.

2008-11-25 @ 17:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback