scary movie 4



nu har jag sett en sådant riktigt högklassig film. scary movie 4. den sista delen i scary movie-trilogin :/
den är full med väl dolda referenser till andra rätt aktuella filmer som bara en riktig cineast (dvs jag dårå) kan upptäcka.


tex så hittade jag en liten blinkning till saw. svår att upptäcka men den fanns där.. det var dessutom en välspelad känslomässig scen, full av ångest, mellan shaquille o´neal och phil mcgraw (aka dr phil)


en annan gripande händelse i filmen var denna boxningsscen, och man kan bara gissa vad regissören fått inspirationen till detta ifrån..


min personliga favorit i denna filmen var dock carmen electra som så övertygande spelade blind ung flicka. av en ren slump kommer man att tänka på bryce dallas howard i the village. fast carmens insats måste ju ändå rankas högre.. all denna utsatthet hon utstrålar.

om man bortser från mina ngt cyniska kommentarer så kan jag erkänna att filmeländet var rätt kul. jag satt och fnissade en hel del. vääääldigt mycket vääääldigt låg humor ibland men det kan man unna sig, och det var roligt att se typ the grudge i.. hmm.. ny version.

/ia-petter sundgren

låt: trent dabbs - riverbell garden

Kommentarer
Postat av: H

efter din eminenta recension blev jag riktigt sugen på att se filmen..men..hmm.scary movie 4..då borde det väl heta typ..tetralogi? (det lät visserligen som teratologi vilket inte är jättemysigt..)

Postat av: mamm

du har ju talang. bosse k. kan slänga sig i väggen

2006-09-12 @ 15:07:28
Postat av: ia

jag tror de ska försöka vara fyndiga med "fjärde filmen i trilogin".. haha hoho hihi

2006-09-12 @ 15:43:52
URL: http://ynka.blogg.se
Postat av: ems

du har så rätt ia, de e som ett helt festligt skämt

2006-09-12 @ 17:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback