pluggpaus och sommarplågor

Idag är en sån där dag då jag bara går runt i sunkiga myskläder för jag tänker ändå inte lämna lägenheten. På agendan står läsande av "Changing Character". Det går segt. Mycket segt. Särskilt när jag får för mig att jag behöver göra en massa andra grejer. Till exempel att titta i gamla fotoalbum. Om jag bara hade tittat hade det väl inte tagit så sjukt lång tid, men nu upptäckte jag att korten lossnade också så jag var tvungen att limma om allting..ända tills limstiftet (som för övrigt är dåligt, så de kommer lossna igen) tog slut. Fotoalbum är annars väldigt kul. Jag måste köpa fler och sätta in alla de miljoner bilder jag har framkallat nyligen. Men..vad små vi var...för fem-sex år sen. Och vad sjukt kul vi hade. Lisas Bloody Mary på Hultsfred var ju en höjdare..vodka och sån där dolmiopastasås. Mums. Eller också inte..


I morse diskuterade de sommarplågor på P3 (man fick även en telefonintervju med Basshunter..han sa betydligt bättre saker än jag väntat mig..ynka att man har så förutfattade meningar om folk). Sen hittade jag en lista med de senaste årens sommarplågor vilket var lite underhållande:


2006
: Boten Anna (den mest frustrerande på många år tror jag...vande mig vid den under vår ölandstripp då vi lyssnade på p3 star, aka p3 fjortis, medan vi åkte runt ön)

2005: Don't phunk with my heart tydligen.. (tråkigt år, jag minns inte ens att det var ngn låt som utmärkte sig)

2004:  Dragostei din tei (Gotland och våra campinggrannar vrålar "maya-hii maya-hoo" hela kvällarna), Hej hej Monika (suck) och Ingen vill veta var du köpt din tröja. Tre utmärkande på en sommar, wow.

2003: Här kommer alla känslorna (på en och samma gång) (det roligaste med den låten är ju att betona "Èeen", annars har jag inga minnen alls..)


Hmm, tråkigt, jag hade inte många minnen till de där årens plågor. Låtar man (tyvärr kanske) fortfarande minns är typ Bailando, Macarena och nån Dr Bombay-sak.


Morgonpasset i P3 har i alla fall en
sommarplågetävling där man ska göra sin egen sommarplåga...orden sommar, båten, hångla, yeah och morgon samt ett plågsamt moment måste finnas med. Kul.


image620"Jag är ingen bot,  jag är en väldigt, väldigt vacker tjej som nu tyvärr är väldigt främmande för mig" - nån mer än jag som inte alls förstår den meningen?

Nu ska jag återgå till läsandet. Sen ska jag deklarera. Funderar även på att utveckla träningsnarkomani den här veckan för jag har så lite konkreta saker att göra (annat än läsa läsa läsa vilket man ändå inte klarar av att göra så många timmar i sträck).


Helga


Pulp - Common people

"and then dance, and drink, and screw because there's nothing else to do" - eller också kan man typ träna i stället..det är billigare, mer hälsosamt och mindre ångestframkallande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback