ynka preklinrapport..

nu har vi har preklinat oss bland läkare helt utan gränser. vi försökte att inte beblanda oss så mycket med dom, men det var lite svårt upptäckte vi.. ack ack.

vi var en uppsättning turbonegro-people och några norska sjuksköterskor som förfestade hemma hos oss i flogsta. de sjuka sköterskorna spelade spel och vi åt popcorn. och drack rom och cola (cuba libre kan man också säga så det låter lite mer fancy)

här är kvällen i bilder. i mitt bakfulla tillstånd orkar jag inte skriva något vettigt, så det blir några mer eller mindre snygga bilder. mest mindre..
(varning för likriktat bildmaterial. mest svarta tröjor med röd text)


eh.. armhävningar mot vägg . kolla in våra fina egenhändigt (av mig) tillverkade tröjor med turbonegro-låttitlar. djursjukvårdar-sofia med "just flesh" och jag i "raggare is a bunch of motherfuckers".


..situps är också ett stående inslag på förfest hos en sjukgymnast. här spykolog-cecilia.


här är vi på v-dalas tjejtoalett. jag ser i vanlig ordning knäpp ut. observera norrmannen i lusekofta och toppluva som försöker nästa sig in bland oss..


helga von helvete.



jag försökte muntra upp marko (i preklinanordnarnas snorgröna evolutionströja) som var toalettvakt.


bloggförfattarna. jag lyckas på något vänster se ljuv ut. misslyckat. hur fasen lyckas man se ljuv ut i denna munderingen? jag vill ju vara stenhård! ungefär som helga von helvete..

image613
såhär kan en kväll sluta om man är sjuksköterska..

japp. thats all folks. nu ska jag gå och äta upp min brors nyinhandlade chips.

ia

låt: håkan hellström - en midsommarnattsdröm
jag och helga klättrade i vanlig ordning upp till dj-båset och önskade håkan. denna dj var så riktigt snäll så han spelade tre håkan-låtar på rad! vi ville klappa honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback