sjuk gymnast festar OCH jobbar på bryggan.. strange.

hej blogg. och alla som följer denna blogg. och alla som hamnat här av misstag och nu desperat försöker skriva in ny adress däruppe..

i fredags jobbade jag som vanligt på bryggan (korttidsrehab i västerås, snerikes har INTE börjat m sjukgymnastik som en service till sina medlemmar..) och sedan åkte jag hem, hoppade i en ynkkjol och begav mig till fellow bloggkollega för lite intag av alkohol tillsammans med spykologen miss sophie. sen åkte vi till bryggan igen. snerikesbryggan. där kilade vi runt, dansade til halvhjärtat till ynkmusiken och drack en varsin dyr och äcklig öl.
jag börjar bli överbryggifierad. måste vidga mina vyer.

några ynka brygganbilder följer..

image695
söta helga och hennes ibland faktiskt också söta katt lemursvans (som vissa kallar zorro av dunkel anledning) uppnådde nirvana på förfesten.. tänk vad lite bag in box-vin kan göra.


helgas två glammiga klasskompisar sara och miss sophie ville vara med i vår blogg. det fick de så gärna. vår blogg behöver lite glamour. sara tv har också en
blogg. den uppdateras varje dag vilket är mycket imponerande..

image696
att hoppa har blivit min nya grej. funderar på en karriär som känguru om jag inte vill vara en sjuk gymnast längre.

nu ska jag invänta pridefestival-bilderna och sedan sno ihop ett inlägg om vår sjukt roliga karriär som jourhavande stödflator i lördags.

på återseende.. eh.. läsande.

puss ia

låt: the ruby suns - look out! SOS!
den finns här. på off the record. en sådan riktigt god blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback