en uppsalahelg bland många..

hej blogg
jag är uppsalastudent. att vara uppsalastudent innebär att man går ut. gärna ofta. så här ser den kommande helgen ut:


såhär förtjusande kan man se ut när man festar i uppsala..

torsdag: sthlms. jag ska för första gången på år och dag infiltrera mig bland alla "pappa betalar" på stockholms nation. det ska bli en spännande studie. hoppas jag inte blir avslöjad..

fredag: mina kära sjuka gymnastvänner kommer hit och vi ska ha middag at my place. mys! sen ngn flogstafest och sedan BJ. ehrmm.. först stockholms och sedan BJ. hur i allsindar ska detta sluta? jag kanske snart står här med sådana victoria beckham-jeans från rock&republic, ett litet slinkligt linne, spetsiga högklackade skor samt låångt fluffigt hår. BJ är faktiskt inte direkt favoritstället på jorden men har man roliga vänner med sig så blir det bra ändå.

lördag:
jag kompenserar för mitt bratbeteende vad gällande klubbval (okej, det ÄR inte massa brats på stockholms och BJ, men fler än jag är van vid i alla fall) genom att bege mig till kära velvet. favoritklubben! massa bra musik!

undrar hur min lever kommer må efter tre kvällars festande? jag ska dock festa enligt konstens alla regler. dricka massa vatten och INTE dricka whiskey. då blir det nog bra..
för att inte alla ska tro att jag är alkoholist så kan jag rapportera att de flesta helger INTE innehåller denna mängd fest. alls.

ia

låt: bishop allen - the same fire
ännu lite musik upphittat på den väldigt trevliga bloggen "i guess i'm floating".


Kommentarer
Postat av: Ida

Försöker du påstå att det är ngt fel med små slinkiga linnen och högklackat? hrm? Din sjuka gymnastvän tycker sånt är mucho trevlans.

Postat av: H

Och jag har faktiskt långt fluffigt hår! Det är väl inget slinkigt med det?

2007-01-18 @ 16:43:27
Postat av: ia

haha. jag lyckades förolämpa två vänner med detta inlägg. inte meningen alls. men ni VET vad jag menar..

2007-01-19 @ 01:22:32
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback