bajstenta

Den nya funktionen med tummen upp (på aftonbladetbloggen alltså) är ju meningslös för det är ju ändå bara Alex Shulmans inlägg som får höga poäng och hamnar på framsidan och till hans blogg hittar man ju redan. Han borde vara diskvalificerad från att delta så man kan få lite nya bloggtips i stället.


Om typ två timmar ska jag iväg och skriva tenta. Jag har frångått mina principer och försökt plugga lite nu på morgonen. Det gick apdåligt för jag insåg bara att jag inte kan allting. Vanligtvis behöver man inte kunna allt, troligen inte nu heller. Men att inse det några timmar innan man ska åka är INTE bra. Nu funderar jag på om jag ska sätta mig och traggla lite KBT-modeller och konceptualiseringar (jag vet visserligen knappt ens vad konceptualisera betyder). Eller om jag helt enkelt bara ska skita i det och lyssna vidare på Magnetic Fields-skivan jag satte på i morse för att lugna ner mig lite.


Jag drömde i alla fall en skitrolig dröm om att ungefär alla jag känner var med i nån slags musikal som handlade om folk som rymde från sina bröllop, bland annat. Sen lyckades jag sova till nio i alla fall. Det hade kanske varit bättre att sova ännu längre och bara åka direkt till tentan. Jag hatar eftermiddagstentor. Jag kan inte koncentrera mig så sent (haha, och här försöker jag hitta saker att skylla på ifall det skulle gå dåligt). Dessutom måste man stressa till tentafest efteråt och kan inte ta det lugnt efteråt alternativt städa (vilket verkligen skulle behövas).


I helgen vill jag bara ligga ute i solen och läsa och bli brun på andra ställen än armarna (som nog är mer åt det röda hållet). Men jag vet inte hur jag ska hinna med det, det är så mycket nu och jag ångrar nästan att jag sa ja till att börja jobba direkt på måndag.


Nej, nu ska jag skumma igenom mina anteckningar en sista gång och sen äta lite lunchkost.


Helga


The Who - Baba O'Riley


Kommentarer
Postat av: kollega

det har nog gått så riktigt bra! och ikväll blir det en vild omgång fest! för vissa av oss iaf.. ia ej inräknad.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback