villa, volvo och vandrande pinne

Gud vad jag stressar när jag nu äntligen är ledig (åtminstone i tre dagar). Har varit på stan och gjort av med sjukt mycket pengar (utan ångest, än). Nu ska jag snart trampa iväg ner på stan för att möta bloggkollega som kommer från jobbet. Vi ska inta middag från Max i kön till Bryggan hade vi tänkt. Hoppas att det går vägen. Igår var det tentafestande på Stockholms i värmen och när jag cyklade hem vid ett var det fortfarande sommarhett. Ljuvligt.

Idag är det studenter överallt och jag är egentligen skittrött och har ont i fötterna och borde öppna min flaska med rosévin. Fick glasstårta (med tio ljus i, hrm..skumt) på sängen i morse, mycket mysigt.


Tydligen presenterade jag mig som "Helga, som i O helga natt" första gången jag och Johan träffades. Det förvånar mig visserligen inte, jag har blivit så trött på att folk inte hör vad man säger och vrålar typ "Sandra?" (av någon anledning är det den vanligaste felhörningen..jag tycker inte ens det är särskilt likt) i örat på en så det är lika bra att vara förberedd. Haha. Vi diskuterade vad jag skulle säga om jag måste prata engelska med min kusins pojkvän som tydligen kommer på besök: "Hello, my name is Helga (from Sweden), like in the song O helga night". Jag höll på att dö av skratt. Det var inte alls lika roligt i textform. Jaja.


Jag dricker cola som inte är så kall som den borde vara. Jag och Cecilia har shoppat varsin uuuunderbar klänning från H&M:s lite dyrare och finare kollektion. Tvivlar på att jag kommer orka dansa i kväll, men jag ska göra mitt bästa. Och i morgon ska jag åka tåg till Slöddertälje för att komma tillbaka hit på söndag kväll. Men vem behöver vila ut sig anyway?


Helga


Architecture in Helsinki - Tiny paintings


Kommentarer
Postat av: Syster Dyster

Hoppas att ni hade roligt! Jag gick förbi när det var någon duktig människa som spelade trummor.

Postat av: Anonym

När ska vi ha pre-Pride?

2007-06-09 @ 12:53:39
URL: http://www.villduvetavadagvet.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback