pollenchock och stjärnfall

Nu har jag haft mitt fredagsnöje: vaxning av ben. Jag är kanske masochistiskt lagd, men jag tycker inte det är så farligt utan faktiskt rätt tillfredsställande. Särskilt efteråt. Tjejen som stod bakom mig i kön när jag handlade sa lite halvhögt till sitt sällskap "jag brukar minsann aldrig ha så långt hår att jag ens kan vaxa benen". Eh. Hon skulle antagligen dött av chock om hon sett mina ben pre-vaxning. Tror inte jag rakat dem sen i början på december eller nåt. Men det är så klart extra tillfredsställande att se resultatet efteråt om man har sparat riktigt länge innan.


Innan jag plågade mig själv tittade jag och sambo på Masjävlar, en mycket deprimerande film måste jag säga. Fast ändå rätt talande. Tror jag. Fast jag inte är från Dalarna. Tydligen pratar de dåligt dalmål. Det är inte helt äkta. Sa åtminstone min dalkulla till sambo. Jag orkade bara ett ynka digestivekex med brieost till filmen, är lite besviken faktiskt.


I kväll lyssnar jag på Winnerbäck. Enbart (finns ju låtar så det räcker och blir över till minst en fredagkväll). Har kommit på att jag typ bara vill lyssna på svenska låtar när det börjar bli vår. I veckan har det varit mycket Vapnet, Sibiria (låter ju likadant), Säkert, Håkan och nu även Lasse då. Det var länge sen sist. Jag anser att Winnerbäck alltid funkar, det är ett bevis på att jag inte alls är so indie it hurts. Det förvånar mig lite att det går så riktigt bra, jag lyssnar till och med på de lugnaste och deppigaste låtarna men det är liksom fortfarande vår och allt är bra. Det är nästan konstigt, men ändå mest skönt. Man måste ju få kunna lyssna på sånt man gillar liksom. Eh. Nu känner jag mig kryptisk, men jag tycker att man SKA få vara kryptisk i sin blogg.


Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar och nånstans där så blev jag den jag är nu..


Helga, som nu ska sova sjukt gott...(som vanligt)


Lars Winnerbäck - Pacemaker
"Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, förlåt
Men det sitter mest i skallen
Jag tänker, grubblar, velar mer än känner, längtar, trånar och går åt
Är jag hjärtlös och förfallen?"


Kommentarer
Postat av: ia

det är mycket bra att du typ kan lyssna på winnerbäck utan att få depressioner. han är ju trots allt bra. vi kan gå och titta på nyponbuskarna utanför min port ifall du vill ha lite sista KBT..

Postat av: Lillasyster

Euh Helga! Hade du inte ens välrakade ben på nyårsafton?

2007-03-18 @ 01:25:20
URL: http://specialk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback