fyra nyanser av ljusbrunt..

Sitter och väntar på att tiden ska gå med skräckblandad förtjusning. Fick för mig att jag ville ha lite ljusare hår såhär till sommaren och nu funderar jag på om jag borde ha köpt en reservtoning på en gång för att slippa cykla iväg till ICA iförd mössa när jag ser resultatet. Min tanke är några ynka nyanser ljusare, men om den tanken stämmer överens med hårfärgen i kombination med mitt hår är ju frågan som man aldrig har svar på innan hur noga man än studerar alla löjliga färgkartor som finns. En gång när jag var typ nitton skulle jag bli blond hade jag tänkt och det såg verkligen för jävligt ut (först typ kycklinggult men efter en räddningstoning åtminstone så att man kunde stå ut..) så jag är inte alltför hoppfull. Hmm. Läskigt värre. Men det kanske är värt att slippa betala dyra pengar för frisörbesök. Kan ju som sagt alltid tona över det sen..(stackars hår)

Gjorde ett
vuxentest på någon sida. Jag är tydligen, tro det eller ej, nästan i enlighet med min riktiga ålder. Åtminstone enligt det testet. 26,3 bör visst min ålder vara. Vet inte om det är bra eller dåligt..jag trodde typ jag skulle hamna på 21 eller nåt med tanke på min mognadsgrad. Måste varit typ ICA-kortet och att jag kan citera sju sorters kakor som gjorde skillnad.

Det är plågsamt att vara fattig och gå på stan. Särskilt när man går runt i varenda affär och provar en massa skitsöta klänningar. Mycket mycket frustrerande (det passar inte mig att vara fattig, inte för att jag någonsin varit rik..men ändå..jag tycker om att konsumera..inga dyra grejer men många och billiga). Sen köpte jag ett par skor som jag varit inställd på att köpa i en dryg månad (absolut inget impulsköp med andra ord) och fick lite ångest, som vanligt. Har fått mina godluktande body lotions av bloggkollega också. Smorde in ena armen med white chocolate och andra med pink cotton och sen satt jag ute på gräsmattan och läste beteendeterapi och luktade växelvis på mina armar. Mina grannar kollade som vanligt konstigt på mig. De har säkert inte glömt dagen då jag satt och pratade för mig själv med en skum väska med grejer ("Förklara hur du menar..", "Berätta mer om det..."). Jaja, någon ska väl stå för gräsmatteunderhållningen här på Djäknegatan också.

Hjälp. Nu ska jag titta mig i spegeln och se om jag blivit slitet platinablond à la Stureplan. Hoppas inte.

Helga

Darren Hayman - Caravan song
jag är fortfarande lite bitter över att vi lyckades missa typ hela hans konsert på velvet senast...

Kommentarer
Postat av: Mysterious K

Budgettips: Köp en sån där mönstrad klänning på hm för 98 spänn, lägg upp den 15 cm och den blir skitsnygg. Sommarfräsch och perfekt till fest!

Postat av: apotekstant

ja blev för fan 43,2 år enligt testet, nu ska ja gå å dö...

2007-05-07 @ 10:06:54
Postat av: huvet

Gör inte OM testet! jag blev äldre då! (30,2)

2007-05-07 @ 16:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback