hälsningar från en källare i västerås..

eftersom denna blogg är väldigt obloggad nu när vi båda jobbar (en av oss har rentav lön..) så tänkte jag bara titta in och säga hej. och visa en liten snutt av min källare där jag numera huserar.. den är trevlig. eftersom jag dock är så ego täcker jag upp stor delen av bilden. allt ljus på mig! (all blixt åtminstone. vilket kanske inte genomsmickrande iofs..) men halva ynk-bloggen är min, vill min källare synas på bild får den skaffa en egen blogg! sådeså!

image725
här är jag, min excentriska lugg samt min källare. den innehåller som synes ganska många krukväxter. jag överväger att börja konversera med dessa..

noterat: när jag ler med stängd mun i en viss vinkel får jag i princip underbett. jag börjar ana var alla dessa påhopp att jag skulle vara lik kronprinsessan victoria kommer ifrån.

genom att kritiskt granska bilder på mig har jag nu alltså kommit fram till två defekter.
skelögdhet OCH underbett! hellskotta!
(note to self: sluta vara med på bilder, åtminstone med öppna ögon och stängd mun. det slutar aldrig väl..)

nu ska jag gå och köpa godis (måndagsgodis is the new black) och sedan tända ett ljus och noja mig över att mitt vick säkert inte kommer att förlängas pga att den dumma tjänstlediga sjukgymnasten jag vickar åt har fräckheten att komma tillbaka. grr. jag kommer således bli arbetslös och få gå på gatan och samla ihop tomburkar och mina föräldrar kommer förskjuta mig och jag får inga julklappar.

till verket!

ia

låt: rollings stones - paint it black
denna låten har singstar-sjungits friskt i helgen. i mitt blå drink-påverkade tillstånd utnämnde jag den till en av världens bästa låtar. ever. och det kan jag nästan stå för även i nyktert tillstånd.. dessutom passar den bra till min självömkan.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hodelihoo!
Nu får jag iallafall se ett litet hörn av din källare, alltid bättre än inget! Särskilt nu när vi inte sågs :( Typiskt!
Vad i all sin dar är denna paralell med Victoria?! Har då aldrig hört på maken! Du är inte ett dugg lik henne, inte ens skelögd och med underbett
(hon har ju potatisnäsan ju!) hihi
Massa gosepussar
Hoppas allt bra med dig

2007-10-25 @ 23:29:34
Postat av: Kent

Jättesöt är du.

2007-11-28 @ 17:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback