överraskning!

Här kommer helt överraskande ett blogginlägg från mig. Jag har faktiskt inte ens varit ute på internet den här veckan (bortsett från lite nödvändigt facebook-kollande från en dator på ackis där jag befinner mig nuförtiden..), så jag blev helt överväldigad av att se att bloggkollega minsann hållt ställningarna, och det med besked (f.ö var jag visst också högerhalvad, och jag saknar helt insikt i att folk verkligen kan tycka att den rör sig moturs, trots att jag är en förstående "å-ena-sidan-å-andra-sidan"-psykolog).

Det jag har gjort de senaste dagarna är mest att praktika mig. Det har inneburit en hel del testadministrering och lite nybesök. I morgon ska jag på utflykt till Enköping med en sjukg gymnast och en arbetsterapeut, det ska bli trevligt att komma iväg lite. Enköping ska jag visst förbi en sväng på fredag också på väg till Ynk-Paris, även känt som Vänersborg. Men det är ju också Sveriges närmaste stad, så himla praktiskt! Förutom praktikande har jag varit på IKEA en sväng igår (det enda jag handlade var ett paket delicatobollar..hmm.och två femkronorskorvar..man måste ju passa på som fattig student!) och på ett kortfilmsfestivalpass i måndags (mkt trevligt och lite kulturellt sådär..)

Nu ska jag laga lite kost (vad som nu finns hemma såhär dagen innan löning, förmodligen inte mycket...men jag har fortfarande 50 riksdaler kvar på kontot...en hel förmögenhet!). Och passa på att ha lite quality time med min Zorro som känner sig försummad. Vår relation kunde definitivt vara bättre just nu. 

På återseende, förhoppningsvis inom en rimlig framtid...

Helga

Sambassadeur - Final Say
Sambassadeur gör trevlig musik, den här låten fanns med på senaste sonic-skivan..mkt behaglig!

Kommentarer
Postat av: Lillayster (men inte bandet som förövrigt gjort en cover på umbrella)

Eller hur, klart som korvspad att den följer klockan

Postat av: Jag igen

eller ibland snurrar den ju åt andra men sen slutar den och byter håll igen

2007-10-25 @ 19:19:03
URL: http://specialk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback