konsert på cirkus, hattig dag och ny frisyr..

Och vad hittar man här om inte en hel massa uppdateringar, bra jobbat bloggkollega! Mycket förtjusande bilder också. Jag har inte så mycket att skriva just nu, är trött och har bara lust att krypa ner i sängen och äta choklad (men har jag choklad då? svar: nej). Igår var jag på konsert med min far på Cirkus: Christian Kjellvander och Anna Järvinen plus support av Tingsek. Mycket bra var det, iaf Christians del (men det andra gick ner det med). Dock blev det väldigt långt med tre band (tur att man fick sitta) och det var en omöjlighet för mig att ta mig tillbaka till Uppsala igår. Alltså fick jag ta mig till Södertälje, slockna där och sen gå upp astidigt i morgon för att ta tåget hit igen. För övrigt hade jag ingen aning om att Christian Kjellvander var så..gigantisk. Han såg ut som en jätte när han kom in på scen. Kan delvis bero på att man är van vid att de flesta artister är helt små av sig och både Tingsek och Anna Järvinen var ganska ynka (som i betydelsen inte tog så mkt plats rent fysiskt)

Denna dag har varit lite rörig, småsaker som ska fixas här och där. Jag inledde dock dagen med ett frisörbesök. Hade tänkt att jag skulle klippa av en bra bit. Jag hade en idé, men min frisör hade en vision som innebar betydligt mer saxingrepp än vad jag tänkt mig. Hmm. Men jag är inte den som är den, hår växer ju ut. Därför är jag numera korthårigare än jag varit på väldigt länge, det känns lite märkligt men väldigt skönt också. Jag har liksom knappt nåt hår i nacken, helt sjukt, jag tror att jag känner på en killes nacke när jag tar på min egen (det är nog det konstigaste av allt). Nu återstår det bara att vänja mig vid min nya frisyr och få mitt hår att vara samarbetsvilligt (inte så lätt alla gånger, men nu går det åtminstone fort att torka).

Hoppas att bloggkollega överlever sin insats i vårruset, återstår att se...(det går säkert så riktigt bra!)

Adjö adjö från Helga

Christian Kjellvander - Poppies and peonies
hmm, funderade länge över vad låttiteln står för, tyda.se gav mig svaret: "vallmo och pioner", alternativt "opium och pioner"...det sistnämnda lät betydligt mer spännande..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback