torsdagstrött (och hårgnäll även härifrån)

Av någon anledning känner jag mig dödstrött. Misstänker att en stor del av det hela har att göra med min rätt så elakartade förkylning som jag plötsligt drabbats av (som vanligt sådär jättelämpligt precis när jag återigen faktiskt kommit igång med någon slags regelbunden träning). Lite kan det kanske också bero på en stressdag. Faktiskt är ganska ofta mina dagar rätt stressiga nuförtiden, det gillar jag inte. Jag förstår inte varför de måste vara så heller, så mycket har jag väl inte att göra?

Dagen började med gruppredovisningar om KBT där tiden visade sig vara så knapp att det enda man tänkte på var tidspressen, mycket bra inlärningssituation. Sen skrev jag journal under hela lunchen samtidigt som jag stoppade i mig en macka från Fågelsången, det tyckte jag var ett smart drag men jag kan också inse att det finns en poäng i att ha en lugn och nedvarvad lunchpaus. Sen handledning i tre intensiva timmar för att åka hem och laga mat, lyssna på band, förbereda nya sessioner, städa, inse att jag inte skulle hinna tvätta (utan får börja använda fultrosor och stringtrosor i helgen på grund av denna planeringsbrist..alternativt köpa nya underkläder..), och nu är klockan tio och jag vill bara sova. Fast jag ska försöka hålla mig vaken tills Johan kommer hit om en timme, det var i förrgår jag åkte från Trollhättan och det känns helt overkligt att träffas såhär otroligt ofta!

I övrigt har nog inget av intresse inträffat sedan jag bloggade sist, tågåkande och skolrelaterade grejer är väl det jag fyllt mina dagar med. Roligare kan man ju ha faktiskt.

Även jag är urtrött på mitt hår som vägrar växa, det värsta är att man får dras med såna här mellanlängder hur länge som helst och det är inte konstigt att man ofta bryter ihop nånstans på vägen och klipper av håret igen. Men nu har jag ju bestämt mig för att spara ut och då tycker jag att håret kan känna av min starka motivation och bara börja växa. Jag hittade en gammal bild där mitt hår var jättelockigt och såg helt fint ut, har inget minne av att jag någonsin har haft sånt hår men jag tror inte bilden är manipulerad och trots att det är ett orealistikt mål så är det ändå något slags mål.


nåt sånt här hade jag tänkt mig (jag förstår dock inte riktigt poängen med den där titta-upp-i-taket-minen), dessutom var färgen också rätt fin (trots att jag nu snart är fast i toningsträsket och kommer ha svart hår i sommar om det ska fortsätta såhär så jag går ju inte direkt i värderad riktning på färgfronten)

Helga

The Velvet Underground - Femme Fatale
jag återvinner gammal bra musik i brist på inlyssning av ny...just nu orkar jag inte leta runt en massa utan behöver en massa handfasta tips och råd om vad jag ska lyssna på för nytt...dock ska jag just nu lyssna in lily allens nya skiva tänkte jag..



Kommentarer
Postat av: ia

du har något religiöst i blicken!

2009-02-13 @ 23:29:56
Postat av: Syster D

hm.. mitt hår håller på att bli långt.. jag har en vision om att det ska bli långt, platt, lättkammat och glansigt utan att jag behöver lägga ned en sekund på hårvård. Visst vore det bra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback