bad hair day..

idag hatar jag mitt hår. det är slitet (detta faktum KAN bero på att jag inte klippt mig sedan.. eh.. i höstas ngn gång.. hrmm.. host..) och jag börjar redan få en antydan till råttbrun utväxt i mitt röda. grr. nu passar det minsann för håret att vara snabbväxande. bara för att det är så ansträngande att henna det. jojo.

för att göra ngt åt saken knatade jag glatt in på l'artiste (salong i hudik som är aningens hipp inbillar jag mig) för att boka en tid lite spontant. det gick inget bra, förrädarna hade EN tid närmasta månaden. 14 augusti kl 10.30. jamen DET var ju trevligt.

jag vet att mitt hårogillande är spykologiskt. alltså, igår var det ju ok.. inte idag dock. och nu när jag väl bestämt mig för att håret är hopplöst så kommer det ju garanterat vara det även in the future (when alls is not at all well). ända tills jag sätter mig i frisörstolen. i oktober ngn gång som det ser ut nu. eller så får jag tänka om och gå till ngt annat ställe.. ska min spontanitet behöva sträcka sig så långt?

sisådärja! ett helt inlägg om mitt hår. som inte ens är snyggt. typiskt. mitt stackars hår blir endast outat när det är av ynka kvalitet. det kan faktiskt vara riktigt sympatiskt ibland också. även fast det känns fjärran nu.
har satt upp eländet i flätor. det enda som saknas är ett par lederhosen.

nu ska jag hämta min tvätt. och lyssna vidare på nick cave. han är cool. jag vill se honom live. varför kommer inte han till way out west? han har f.ö skrivit en roman. den kommer ut i höst om jag missuppfattat det hela rätt.

ia

låt: nick cave - stagger lee
från eminenta skivan "murder ballads". en hel skiva otäckheter. wohoo! en del skrik förekommer i bakgrunden.


Kommentarer
Postat av: helga

men du visade ju bilder påd itt hår när det var så riktigt fint nyligen! jag har väldigt svårt att tro att det kan ha ändrats så drastiskt. ditt hårhat är med andra ord enbart psykologiskt! för övrigt hatar jag också mitt hår idag..bläe, men snart ska jag henna det, hoppas det känns bättre då.

2009-07-31 @ 21:24:23
Postat av: Syster D

du är finast Ia, bara dåli dag


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback