tonårsfylla och helgledigt

Jag har äntligen en ledig helg och har haft en fantastisk sovmorgon! Woho, superlativens dag känner jag. Det är halvregnigt ute och då får man sitta inne vilket faktiskt känns rätt skönt. Igår var det däremot fint, och Trollhättan har blivit fullpackat av människor (mest alkoholpåverkade sådana), öltält och krimskramsstånd. Fallens dagar kallas det och är tydligen årets händelse här. Jag har i veckan försökt luska lite efter vad som är så speciellt och fått till svar ungefär "det finns öltält". Wow, liksom! Tält där man kan köpa öl! Men det kändes ändå lite som festival att gå genom stan igår kväll, rätt så mysigt (trots fulla tonårsgäng i en masse). Vi hade sushi-och vin-picknick på ett lakan en bit ifrån den värsta folkmassan och jag fick lyssna på läkarklagande (inte i betydelsen på läkare utan klagande av läkare..). Johan umgås bara med klagande läkare, inga "å-det-är-ett-så-fantastiskt-yrke"-typer. Kanske försvinner dem efter att utbildningen är avklarad och man tvingas ut i den förskräckliga AT-världen. 

I morgon blir det Liseberg! Ska bli kul det, jag ska ladda med åksjuketabletter och mest åka berg-och-dal-banor för de är roligast. Nu ska jag stänga av datorn och fortsätta läsa lite i antingen Människohamn eller Motiverande samtal (troligen den förstnämnda). Har ju bestämt att jag ska läsa minst en bok i veckan så detta måste jag hålla, dessutom har jag en hög böcker från Trollhättans stadsbibliotek som ligger och väntar på mig. 

this is the fallpåsläpp, ganska dramatiskt faktiskt..och en av trollhättans få turistattraktioner!

Adjö adjö

Helga

Fibes, Oh Fibes! - Love Child
sångaren ser superdryg ut men han verkar ju ha självdistans och de är så riktigt bra

Kommentarer
Postat av: huvet

Låter lite som Cityfesten i Gävle av din beskrivning (öltält, krimskrams och fulla tonåringar...) Fallens dag finns i Älvkarleby (mellan Uppsala och Gävle) också. Är också en stor grej där, har inte sett det själv än dock...

2009-07-18 @ 15:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback