uppdatering från högskolan väst

Idag har jag traskat iväg till Högskolan Väst (eller University West som låter liiite coolare) som ligger bara någon minut ifrån vår lägenhet. Det är mycket bra att gå hit när man håller på att bli galen av att bara sitta hemma eller tröttnar på alla tanter i kön på ICA i Odenhuset (gallerian i centrum). Här är det fullt med studenter och jag smälter nästan in...tror faktiskt inte någon misstänker mig för att inte höra hemma här trots att jag tjuvsurfar på Johans login och lånar böcker med hans lånekort. Nu har jag plockat på mig ett jättetungt referensexemplar av en mycket spännande bok om SPSS (tyvärr utan tillägget "and sex, drugs and rock'n'roll" som har lagts till senaste upplagan) som jag tänkte sitta och bläddra i, därav detta plötsliga bloggsug.

I övrigt så är jag skitstressad över att uppsats ska vara klar om en månad, gaaah. Så, nu pratar vi inte mer om det...(jag får väl isolera mig och arbeta dygnet runt sista veckan efter att jag lyckats fixa lite handledning så jag har någon aning om vad det egentligen är jag ska göra).

Ja, vad ska man annars uppdatera om? Det är ju inte direkt så att det händer något jättespännande i mitt liv för tillfället. Jag har ringt vårdcentralen idag och lyckats få dispens för att bli svininfluensevaccinerad typ en halvtimme innan besökstiden börjar i morgon eftersom jag måste åka till Göteborg sen, det är dagens händelse! Senaste veckans roligaste grej är att Zorro plötsligt blivit besatt av att duscha, han ställer sig i duschen och vill att man ska sätta på vattnet och sen springer han därifrån och sen tillbaka in igen så fort man stängt av. Det är världens roligaste lek, jag och Zorro är ungefär lika lättroade.

Adjö, nu ska jag bekanta mig med tegelstensboken.

Helga

Julian Casablancas - 11th Dimensions
Strokes-sångaren med ett namn som ju gör sig väldigt bra som soloartistnamn också, och skivan är bra den med..


Kommentarer
Postat av: cecilia

hahaha zorro.. säregen katt.

2009-11-11 @ 18:06:45
Postat av: ia

fniss! lilla lemur.. eddie är likadan. duschning är hans specialintresse. fast han står kvar i duschen och försöker bita vattenstrålen.

2009-11-11 @ 18:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback