fredagkväll i trollis

Kvällens outfit: kornblå mysbyxor från Adidas som jag köpte på högstadiet (kan ev ha varit redan i sexan..), blå t-shirt från H&M som jag fått av bloggkollega vid garderobsutstädning samt mysig gråsvartrandig sweatshirtaktig sak.

Kvällens aktivitet: idoltittande och stickande, men innan dess städade jag faktiskt samt var på ett poweryoga-pass (spännande, har försökt böja min kropp i konstiga vinklar...lyckades kanske inte riktigt men det kändes rätt skönt). Lite tantvarning vad gäller att sticka och städa en fredagkväll, men det har varit skönt..

Kvällens detalj: mitt nya nagellack i den till synes hemska färgen spy/snor/bäbisbajsgrönt som faktiskt är fint på, det blir typ olivgrönt och matchar allt jag tycker om.

Kvällens assecoar: nyligen påbörjad stickning samt svart katt i knät

Kvällens ät- och drickbara: rom&cola med mycket citron samt glass med varma hallon och blåbär, mums!

Japp, äntligen helg vilket känns skönt även om veckorna på något konstigt sätt går sjukt fort. Det känns rätt skönt med en lugn helg också, slippa packa väskor. Fast nu kom jag på att vi ska ut till kusten i morgon (och försöka fånga hummer! Hur coolt är inte det?) så nån liten väska behöver jag nog packa ändå.

Nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig, eventuellt ska jag läsa lite i Nybyggarna som jag aldrig blir klar med. Började med Utvandrarsviten nån gång i somras och då gick det minsann undan, sen började terminen och jag var tvungen att läsa skolrelaterade saker och då blev det genast helt omöjligt att läsa på fritiden. Hoppas att bloggkollega partar gärnet som den näst sista mohikanen (utan gråtande bidé som heter Anneli) på sjukhusfesten!


stickning och nagellack, usel bild men ändå...photobooth är väldigt smidigt när man vill spontanfota sig själv eller annat som finns mitt framför datorn.

Helga

Kent - Töntarna
för att den är riktigt bra och byggs upp bit för bit (eller är det kanske beat för beat?)

Kommentarer
Postat av: Syster D

Helga din tant! Tv, stickning, städning, hummerfångande (som är hur coolt som helst! Fick du några? Kokade ni dem levande i så fall? För det är rätt hemskt...), katt i knät och lägga sig tidigt?



Fast låter sjukt skönt!!! Är faktiskt lite avundsjuk i efterskott...

Postat av: Helga

Japp, tantaktiviteter är mysiga..i en viss mängd. Vi fick inga humrar tyvärr så det blev inget plågande (antar att de ska kokas levande,,läskigt..), däremot fick jag kasta i säkert 20 småkrabbor som letat sig in i våra hummertinor....de försökte nypa mig med sina klor).

2009-10-13 @ 09:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback