produktiviteten är inte på topp

För tillfället har jag grava koncentrationsproblem vilket gör att uppsatsarbetet blir lidande. Det lutar åt att börja jobba med en hemtenta i Neuropsykologi i stället, den måste ju ändå göras nån gång så varför inte? Fast snart ska jag ta min "second breakfast", eller frukt/bär-stund som man också kan kalla den.

Jag tog mig friheten att byta ut vår bild, den gamla var väldigt..gammal..och inaktuell vad gäller hårlängder och färger. Denna var kanske lite bättre, men det var svårt att hitta nån bild nu. Förr var det väldigt lätt då det vid varje utekväll togs x antal bilder enbart föreställande Helga och Ia (på olika nationstoaletter, med en arg kö utanför..).

Helgen var skön (dock blev det inga humrar fångade, de vägrade krypa in i hummertinorna...däremot gjorde en hel massa småkrabbor det, men de slängde vi tillbaka), denna vecka är däremot seg. Det beror nog mest på min icke-produktiva läggning. Det är dessutom helt mörkt när klockan ringer på morgonen vilket gör mig väldigt benägen att ta sovmorgon. Dessutom är det deprimerande. Här är det i alla fall ingen snö än som jag hört rykten om att det var i Uppsala, ibland är det bra att bo så långt söderut! Jag har tråkigt och längtar tills i kväll...eller nåt. Bara för att då är det okej att bara sitta (framför dator eller tv) och slippa krav på att jag ska producera något stort (eller nja, något läsbart åtminstone..).

Nu ska jag utföra steg 1 gällande hemtentaskrivande. Steg 1 innebär att titta på papperet med tentan och bilda mig en uppfattning om ifall det är något som kan tänkas vara inte alltför krångligt att börja med. Adjö

Helga

Asha Ali - Hurricane
lyckades till slut identifiera denna låt, efter mycket letande...(det är jobbigt när man hör låtar på träningspass och inte orkar fråga vad de heter..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback