nytt år och nytt liv på bloggen

Nu har vardagen infunnit sig igen efter alla dessa sköna helger och andra ledigheter och det känns väl sådär faktiskt. Jag hade lätt kunna fortsätta ledighetslunken ett tag till, packa upp min väska som åkt fram och tillbaka i Sverige och bara vara. Fortsätta bokläsande, musiklyssnande, läsande av bloggar med decenniumsummeringar, besök av fina bloggkollega, göteborgsutflykter (bortsett från ångest-Nordstan), fikande in absurdum med mera med mera. Men det är dags för vanligt folk att gå tillbaka till sina arbeten och folk som jag att börja tentaplugga inför min neuropsyktenta. Med tanke på att jag knappt öppnat böckerna under terminen är det en del att göra, men än så länge kan jag ägna mig åt myspluggande med genomläsning av litteratur som är sjukt intressant. Hjärnhalvor hit och dit och skador här och där, väldigt snårigt men himla spännande. Läste precis att man visst ler mer intensivt med vänster ansiktshalva (åtminstone om man fejkler) vilket jag har försökt testa i spegel..med tvivelaktigt resultat.

Nu är det snart dags för lite second breakfast (keso+bär!) och sen ska jag läsa vidare om språk och signalsubstanser och annat trevligt. Men efter det planerar jag att återkomma med en del i mitt mycket ambitiösa projekt att summera decenniet musikmässigt år för år...spänningen är oliiiiidlig...
Helga


Ladytron - Destroy everything you touch
har säkert haft denna som tipslåt förut men den är ju så braaaaa

Kommentarer
Postat av: bloggkollega

"kan stå i mitten av nordstan och ändå vara ensam.." ångest-nordstan indeed! ve und fasa! skulle aldrig våga mig in där utan kompetent spykolog-sällskap! och tack igen för en alldeles mysig week-end.

2010-01-08 @ 21:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback