a very merry christmas

Nu pågår julstök för fullt här hemma, vilket innebär att de kvinnliga familjemedlemmarna fixar sig julfina medan familjefadern håller ordning på julmaten och diskar frukostdisken (vad broder Jakob gör har jag ingen aning om eftersom han parkerat sig framför datorn ända tills jag körde iväg honom därifrån). Hmm, vad ska man säga om den arbetsfördelningen? Jag och Clara ska åtminstone fixa i ordning grejs inför fikat snart. Igår gjorde vi stora mängder marsipanfigurer samt väldigt god men något misslyckad snickerskaka.

Datormusen har dåligt batteri och vägrar fungera ungefär var fjärde minut så man får grejsa om med batterierna. Mkt irriterande. En sjukt söt kattunge luktar på mitt ben just nu, ihhh..det kittlas (nu har den parkerat sig på min vad och ligger där och sniffar...tillägas bör kanske att jag sitter på knä på golvet framför datorn eftersom stolen ej får plats när det ligger en madrass här).

Nej, nu ska jag nog ta tag i något juligare än att blogga. Från mig till er alla alla - en riktigt GOD JUL!

/Helga i röd klänning, men utan tomteluva

Stockholm Norra - Vad önskar du dig för nånting i julklapp?
helt underbar låt som jag försökt ladda ner många gånger, men den verkar ej finnas i mp3-format...pappa spelade den iaf på vinylskiva nyss. Den går typ såhär: "Vad önskar du dig för nånting i julklapp? Blanka byxor av gul galon, en färgglad plastnapp, en praktisk hakklapp, några russin och en nöt, socker på din gröt?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback