axelledsurhoppardröm.. weirdo!

inatt drömde jag som omväxling något. eller okej, jag antar att man drömmer rätt ofta men jag kommer aldrig ihåg mina drömmar. vilket kanske är lika bra för de verkar inte direkt make sense om den senaste är representativ.. var får jag allt ifrån?

jag var ute och gick nånstans och hux flux så hoppade min högra axel ur led. vet inte hur det gick till men jag visste helt plötsligt att den var ur led. det gjorde inte särskilt ont men jag blev helt till mig och ville komma iväg till sjukhus. minns att jag tyckte det skulle bli lite intressant att prova på att vara patient som omväxling. hur som helst så tog det rätt länge innan jag kom till sjukhuset och när jag väl var där så bad sjukhuspersonalen mig att röra armen (vilket jag inte testat innan) och det visade sig att jag faktiskt hade full rörlighet. min axel hade hoppat tillbaka igen. jag tyckte det var lite pinsamt men krävde ändå en undersökning eftersom jag visste att det kunde bli exempelvis ligamentskador vid en luxation. nån läkare tröttande på mitt tjat och sa att de skulle undersöka min axel. sen plockade han/hon (kommer ej ihåg sort) fram en skalpell och skar runt axelleden och tog sedan loss hela armen. inte heller detta gjorde ett dugg ont (tack och lov) och gav mig den så jag skulle få känna inuti leden att inget var trasigt (att en bortskuren arm knappast är bra för en led slog mig inte..). jag kände på ledytorna och konstaterade nöjt att allt faktiskt verkade vara helt. men innan jag fick armen tillbakasydd igen så skulle hela personalen på avdelningen skriva små hälsningar inuti leden, precis som man gör i studentmössor. jag satt och läste små hälsningar på ledkulan i min bortskurna överarm och tyckte det var en rätt trevlig idé. sedan skulle armen sys tillbaka och där nånstans vaknade jag..

hur skumt kan man drömma egentligen? undrar vad en drömtydare skulle säga om det här? förmodligen att jag är gravt störd. vad freud skulle sagt tänker jag inte ens fundera över men förmodligen skulle han få med sex i det hela. eller hysteri.

undrar om denna natten kommer bjuda på lika mycket underhållning?

ia

låt: zero 7 - in the waiting line
uppväger mitt suspekta inlägg med en fin låt som jag tror varit med i soundtracket till garden state.



Kommentarer
Postat av: huvet

Det kallas helt logiskt för "drömlogik". Jag har det oxå, eller vad sägs om att åkandes på en frigolitsurfbräda med två meter lång(?) köl jagas av björnar i kloakerna?

2006-12-13 @ 19:58:26
Postat av: ia

haha. skönt att höra att jag inte är ensam..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback