en sån riktigt god serie

På senare tid har jag blivit helt besatt av Martin Kellermans Rocky-serie. Den är oftast helt klockren. Tur att jag gratisprenumererar på DN och får en ny seriestrip varje dag. Dagens var sjukt träffande. Tyvärr kan jag inte hitta den nånstans, men det handlade typ om att man i princip måste vara beteendevetare för att dejta (och jag kan ju inte direkt säga att det hjälper att vara beteendevetare to be). I alla fall, väldigt bra samtidsskildring.

 beter sig lika skumt som folk gör i verkligheten...

Tre kvällar kvar på posten! Jag har inte lagat mat på jättelänge, orkar inte det när jag ska iväg så tidigt. Men jag tömmer frysen på matlådor. Hade typ fem påsar linsgryta och idag hittade jag en lyxig pajbit längst in i frysen. Det blir perfekt.

Jag har väldigt lätt för att tycka om konstiga människor, har i princip blivit helt kär i killarna på jobbet på två dagar. De är verkligen helt underbara. Den ena beter sig precis som jag när han ser något djur, det vill säga ropar typ "Hej hunden! hur är läget?". Skillnaden är bara att jag lyckas hålla tyst med såna (socialt oaccepterade) djursamtal när det är folk som kan höra i närheten. När ingen hör frågar jag katter om de är nya i området och vad de gjort idag.

Är lite trött idag. Så trött så att det slagit över och jag mest känner mig allmänt fnissig. Jobbade övertid till klockan tolv igår/i natt. Men, snart är det över!

/övertrött Helga

Johnny Cash - The little drummer boy
mysig jullåt i johnny cash-version...

Kommentarer
Postat av: ia

japp. en spykologiexamen krävs för dejting. både för kill- och självkännedom. undrar hur långt man kommer med några timmars saml..talsträning?

Postat av: Jenny Penny Päron Pung

Jul

2006-12-21 @ 08:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback