frostig gräsmatta

Det är söndagmorgon och jag tittar ut över en frostbeklädd gräsmatta (det där lät ju poetiskt). Dessutom är himlen blå. Fast jag vill inte ha snö förrän den 23 då jag slutat slava på posten, det blir så jobbigt att cykla dit då. Just nu är jag sjukt nyfiken på vem min sambos hemmamatch är, men jag vågar inte smyga ut och titta...kanske kan skaffa mig ngt ärende till köket och därifrån få en blick in i hennes rum. Haha. Jag är ond.
Känns härligt att ha fått tillbaka internet igen. Dessutom lyckades jag fixa det nästan helt själv, fast med lite (eh, rätt mycket) hjälp från Broder Jakob (jag är även dum som bara ringer honom när jag har dataproblem, borde göra det annars också..fast jag ringer ju nästan aldrig folk i allmänhet). Nu känner jag ett enormt bloggsug. Fast att blogga om något roligt med lite talande bilder skulle ju kanske uppskattas mer. Äh, jag kör ett blogginlägg i meaningless-stilen igen.

Denna helg har nog varit den lugnaste på länge. Det känns faktiskt nästan bara positivt, jag hade ingen lust att gå ut igår trots att jag jättegärna hade velat se [ingenting] på v-dala och de alltid spelar superbra musik man kunnat dansa runt till på velvet (dessutom ända till 04!). Men jag låg och läste i tegelstenen Blonde (Joyce Carol Oates) igår kväll och är pigg och fräsch idag. Skulle nog också kunna kalla det den slappaste helgen på länge med tanke på att jag faktiskt inte varit bakis alls och borde kunnat uträtta storverk. Igår hade jag och Camilla OC-maraton igen. Det var ungefär vad jag sysslade med. Okej, jag tvättade två ynka maskiner och telefonskvallrade med Ia, men inte mer än så. Idag hade jag tänkt lyssna på musik, haha, dagens plan. Men jag har faktiskt inte lyssnat på ny musik på länge, har postenjobbat varje kväll ju och i brist på internet inte kunnat ladda ner något nytt. Hmm. Julmusik kanske skulle vara passande, men den enda jullåt jag gillar är Fairytale of New York.

Haha, hemmamatchen satt i soffan och klappade Alva. Hon bara bjuder ut sig till vem som helst, slinkig katt man har.

/Helga

Camera Obscura - Super Trouper
abba-låten på lite nytt sätt..

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken snygg blogg du har!

Postat av: ia

ynk.. helge har lagt beslag på vår ynka blogg själv.

2006-12-17 @ 13:58:19
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback