geriatrik och julklappar..

tjohooo! imorgon är sista seminariet och sen är jag friii! jipppiii! jag och åsa satt och förberedde oss idag. en stund. sen började vi rita hästar istället. och rottweilers. åsas såg ut som en gris. min vara endast marginellt finare. det var hur som helst roligare än att diskutera geriatriska spörsmål. det är precis som sådant vi läst om innan. stroke (neurologi, termin 4), collumfrakturer (termin 3) och kotkompression (termin 5). enda skillnaden var att patienterna är över 65 år. jaja. jag förstår poängen. det är lite skillnad mellan en 86-åring med höftfraktur jämfört med en 18-åring. dock är det inte fascinerande så man dör.

85060-421

efter seminariet ska jag investera i julklapps. det är very urgent! fattar inte varför jag alltid måste vara ute i absolut sista minuten? jag misstänker att jag inte är den enda som varje jul frågar mig själv just denna fråga heller.. vilket inte gör saken lättare direkt. det kommer förmodligen myllra av folk på stan  i morgon som panikhandlar julklapps. bäst att utrusta sig med ngn form av vapen så jag kan ta mig fram. kanske ett paraply att slå på ineffektiva medmänniskor som blockerar min framfart med..?

85060-420

ia

låt: the coral - calendars and clocks
the coral har gjort mer än bara "dreaming of you"

Kommentarer
Postat av: Jenny Penny Päron Pung

Haha! Jag är färdig med alla mina julklappar! Det är första gången i världshistorien som jag inte har världens panik innan jul för att jag skjutit upp julklappsinköpen. Okej, inser nu att det här var tråkig information. Hmm, men här kommer en roligare! Åk till tumba o julhandla mitt på dagen för där är det inga folk alls! Min mamma julhandlar där. (Hon jobbar i närheten alltså. Hon åker INTE till tumba bara för att julhandla.)God Jul!

2006-12-21 @ 08:07:32
Postat av: ia

hmm.. tumba är det som gäller alltså :)
hehe. tack för tipset. god jul!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback