anonyma kaffemissbrukare

jag har just gjort en mycker ynka upptäckt. har haft en tendens att ha haft huvudvärk alla mina lediga dagar medans jag mår finfint dagarna jag jobbar. detta låter ju lite skumt. men nu har jag löst mysteriet. det måste ju vara min kaffekonsumtions fel. när jag jobbar blir det  minst 2 koppar per dag. det fikas en massa inom vården och jag tar glatt seden dit jag kommer.
men medan jag är hemma så blir det inte alls samma kaffemängd, snarare typ inget,  vilket tydligen ger upphov till vissa abstinensbesvär. i form av huvudvärk.

jag får antingen sluta dricka kaffe på jobbet eller börja dricka kaffe hemma. vill inte att mina lediga dagar ska bli förstörda av ont i huvudet. ska nog gå och ta mig en kopp nu direkt så jag orkar släpa mig runt på stan sedan. ska göra ett nytt försök med uppljusning av håret. det är ändå ingen som ser mig nu mer än arbetskamraterna och patienterna på jobbet så blir det ynkans fult så är det ingen störra katastrof.

85060-29

en sån här vore inte fel men jag får nöja mig med en kopp bryggkaffe, utan mjölk dessutom. urk. men har man ett beroende så har man..

/ia, (medlem i AKM = anonyma kaffemissbrukare)
                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback