shoppat igen..

uhuu. nu har jag varit i farten igen. men om ett par skor man dregglat över nån månad är på rea halva priset så FÅR man faktiskt slå till. intalar jag mig själv. dom är söta å silvriga å vad mer kan man begära? möjligen att dom vore en halv stl större då.. sjutton att jag ska ha så stora fötter då. morr.

..sen så köpte jag ett par tajts åxå. av bara farten. svarta. superbekväma. älskar dom redan. men jag tänker verkligen inte ha dom som byxor. dock är dom ganska lämpliga under kortare klänningar då jag tycker det känns för ynka med strumpbyxor eller inget alls.. struntar faktiskt i att mina fotbollsben är helt felkonstruerade för tajts egentligen.

hittade en gammal strandklänning som min mor hade i sin ungdom. snorgrön. i frotté. hehe. måste givetvis testa den tillsammans med tajtsen å nya skorna. resultatet nedan :)

 

kvällens outfit. tycker det är superkul att prova konstiga kläder jag hittar i gömmorna. ibland gör man fynd. tex ölandsklänningen! denna snorgröna var mer rolig.


här är nya skorna. väl värda sitt ynka pris på 149,50!

/ia

Kommentarer
Postat av: H

åh vad snyggt, den snorgröna klänningen var ju urläcker till tights! och såna riktigt billiga och söta skor får man helt klart unna sig!

2006-08-01 @ 16:33:31
Postat av: H

hihi, fick ett par svarta tajts av min mor igår så nu kan jag härma din outfit. Saknar dock snorgrön klänning, får väl leta bland mammas gamla grejer jag med.

2006-08-02 @ 22:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback