att vara eller inte vara brat?

nu är det torsdag. ikväll kan man gå på stockholms nation (eller då stocken som vissa envisas med att säga. jag vägrar!) om man vill. jag vill inte. även fast jag skulle vidga mina vyer. kanske testa lite andra saker än.. dakapo på ÖG, velvet på v-dala och norrlandsgasker. bara.
uscha. jag är verkligen förutsägbar. ska bli en brat istället. stockholms, bj och platina here i come!
måste bara byta ut min garderob först.. och skaffa extensions. och låta pappa betala. och övergå från öl till cosmopolitan och champagne.

hmm. jag skulle bli en usel brat. jag kan inte gå i höga smala klackar. jag har inte rätt kroppsform för de övertajta bootcutjeansen och obligatoriska slinkiga lilla linnet, jag vägrar sätta in dyra asfula extensions som trasslar till sig efter två dagar och jag tror knappast att pappa skulle vara så pigg på att betala för min champagne (som jag dessutom inte tycker om).

nä. jag tror jag fortsätter med min olyxiga, oglammiga klädstil. jag tycker om min röda mammastickade basker. och mina randiga tröjor. och mina HM-jeans. å jag tänker inte överge mina second handväskor heller.

nu ska jag gå och hoppa i något oglammigt för vi ska på arbtsplatsbesök med ergonomikursen. på ett snickeri. där passar nog min kläder rätt bra. tur att jag inte är en brat..

ia

låt: ed harcourt - this one´s for you
braaaa.. och spelas garanterat ej på stureplan eller stockholms.











Kommentarer
Postat av: H

Nog för att det kan vara kul med vyvidgning i form av att besöka stockholms typ en gång per termin, men det behöver ju inte gå till överdrift. Förresten var det faktiskt ett tag sen jag var på både ÖG och V-dala nu. För att inte tala om Pang på Kalmars. Men jag är sjuk sjuk sjuk och ska ha en lugn helg, varken bratig eller indiepopig.

Postat av: Lovisa

jag vägrar också säga stocken!! uscha.

2006-11-23 @ 20:16:48
URL: http://lovisawarnberg.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback