fredags-sonic!

jihooo! det är fredag! å jag är typ ledig idag. vi har inga kompletteringar på c-uppsats än så länge. alltså kan jag ägna hela eftermiddagen åt min alldeles nya sonic! wohooo! ska bla ta reda på vilka som blivit årets album. och läsa om jarvis! och lyssna på en boat club-låt som fanns med på den medföljande sonically speakingskivan. boat club var alldeles små och gulliga och spelade på v-dalas rockgask.. och så tycker de inte om båtar.


här är en annan sonic. nämligen världens snabbaste igelkotte! spelade massa sonic i min ungdom på sega gamegear.

efter min heliga sonicstund ska jag bege mig ner på stan och hämta mamma på stationen. och sen äta på restaurang. yummie! tänkte att jag skulle färsöka att klara mig tills sju då vi ska äta för att få maxiaml valuta för pengarna (kinabuffé på dragon palace vankas ikväll) men jag tror faktiskt jag kommer avlida om jag går utan kost tills dess.
*dödsrosslingar*
..iofs så vet jag inte om man direkt dödsrosslar om man dör av svält. förmodligen inte. det är nog mer om man blir skjuten och får blod i lungorna. vilket jag ej planerar att råka ut för. verkar en smula obehagligt.

hmm. jag känner att mitt blogginlägg håller på att spåra ur. lika bra att ta min sonic under armen och bege mig till soffan, skyffla bort ev rottweiler därifrån och sedan vräka ut mig i hela min halvlånga längd och läsa. dessutom ska jag gnaga i mig en såndär liten miniost jag hittade i kylen. hääärliiiigt.

till verket!

ia

låt: boat club - memories
lilla söta boat club

Kommentarer
Postat av: H

"vi tycker inte om båtar och vi är ingen klubb"

2006-11-24 @ 14:09:47
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback