godnattblogg

Detta blir ett mycket kort blogginlägg innan sänggående. Ska upp tidigt i morgon då vår grupp har bestämt oss för att träffas 8.30. Det känns just nu alldeles för tidigt. Idag träffades vi på kära konditori Fågelsången (livsfarligt ställe för psykologskygga människor då en mycket stor del av kunderna kommer från vår institution) för att lite snabbt gå igenom våra fall. Trodde jag. Efter en timme hade ett fall dragits, vi var åtta närvarande. Jag var dödstrött och hungrig när vi gav upp vid sextiden. Åkte hem och snabblagade mat för att sedan cykla till Studentvägen på trevligt födelsedagskalas. Efter alldeles för mycket god tårta, dadlar (med gömd valnöt i - två önskningar i en!), pepparkakor, godis och chips känner jag mig nu mättare än någonsin.  Mätt, men nöjd. Dessutom har jag två bitar lyxchoklad framför mig som jag ska spara till väl valt tillfälle, jag och Cecilia kunde inte låta bli att köpa till oss själva också när vi presentshoppade. Jag tror att chillitryffeln var det godaste jag ätit på länge. Mmm. Den bara smälte i munnen och lämnade efter sig en underbar eftersmak i minst en kvart.

I morgon är det heldag som gäller. Sen måste jag tvätta om jag ska ha något helt och rent att ha på mig i utlandet. Oj vad jag hade ingenting att skriva märkte jag nu. Egentligen skulle jag kunna skriva en massa grejs om musik känner jag, för musik är alltid bra. Men just nu kommer jag ändå inte på något smart.

God natt
/Helga

Moneybrother - Brännö Serenad
En Håkan-låt i Moneybrothers tappning, eller vi kanske ska kalla honom Pengabrorsan när han sjunger på svenska? I vilket fall som helst är det en sjukt fin låt som nästan blir ännu bättre i Anders Wendins version..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback